Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jeremy Zucker – “Cry with you”

Jeremy Zucker is de koning van hartverscheurende nummers. Met zijn verhalen over vriendschap, intimiteit en gedetailleerde persoonlijke ervaringen werd hij een stem voor de huidige generatie. Hij werkte onder andere samen met Chelsea Cutler, waar hij de gezamenlijke ep’s Brent en Brent II mee uitbracht. Vorig jaar bracht hij eindelijk zijn debuutalbum Love Is Not Dying uit, die hartelijk werd onthaald in de Billboard-charts. Het kan ook niet anders met teksten die puur uit het hart komen. Het afgelopen jaar konden we ook nog van zijn stem genieten op de nummers “18” en “HONEST”. Nu werd het weer tijd voor een nieuwe single, genaamd “Cry with you”.

Op “Cry with you” wordt Jeremy’s stem ondersteund door een zachte akoestische gitaar en lo-fi beats. Het nummer straalt de hartverwarmende boodschap uit dat het oké is om je slecht te voelen en hij zelfs mee zal huilen als steun. Hij steekt ons allemaal een hart onder de riem en creëert een sfeer van comfort. Ondanks zijn eerlijkheid blijft het nummer wat aan de melige kant; het wordt zelfs bijna saai. Op het einde van “Cry with you” doet Jeremy een poging om wat meer actie te brengen in het nummer, maar het is niet genoeg om het te redden. We hadden meer verwacht van Zucker.

Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

72 posts

About author
Uw lokale fotografe en muziekliefhebber :)
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jeremy Zucker - "HONEST"

Jeremy Zucker is een van de populairste stemmen in de indiepop van het moment, met zijn relaxte look, geluid en samenwerkingen met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jeremy Zucker - "18"

Het begin van een iets wat normalere zomer is eindelijk aangebroken. Het is dus weer tijd om met vrienden te genieten van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jeremy Zucker - "this is how you fall in love" (feat. Chelsea Cutler)

De laatste jaren heeft Jeremy Zucker al behoorlijk wat bereikt. Hij brak door met zijn single “all the kids are depressed” en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.