Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Brenn! – “4Runner”

Vanuit je slaapkamer de wereld veroveren, het kan allemaal heel snel dankzij dat appje genaamd TikTok. Dat weet Brenn! als geen ander, want de jonge Amerikaan is momenteel aansprakelijk voor een van de meest gehypete nummers van het moment. Het kort fragmentje ging zodanig viraal dat het zelfs voor de release al op miljoenen likes kon rekenen. Voor Brenn! verliep de aanloop naar de release echter allesbehalve van een leien dakje; hij brak immers beide enkels bij de opname van een filmpje ter promotie van “4Runner”. Met “4Runner” zal hij hoe dan ook nog meer dingen breken en dan vooral harten van heel wat luisteraars over de hele wereld.

“4Runner” is een nummer waar op zich weinig vernieuwends aan is. De zachte indiefolk kabbelt zo maar wat voor zich uit en ook de gestage spanningsopbouw blijft nog netjes binnen de lijnen kleuren. Ook op tekstueel vlak is er weinig baanbrekends en we krijgen de gebruikelijke thema’s waar jonge mensen met een gitaar graag over zingen. De clou van het nummer zit hem dan ook vooral in het laatste derde van het nummer. “4Runner” breekt dan helemaal open dankzij het al gekende TikTok-momentje en je voelt een gelijkaardige adrenaline als bij een runner’s high door je lichaam gonzen. Een bevrijdend en voldaan gevoel maakt “4Runner” op de valreep dan toch nog enigszins speciaal. De hype kan het nummer uiteindelijk niet volmondig waarmaken, maar een doorbraak heeft Brenn! ermee wel vast en zeker te pakken.

Instagram / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1926 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.