Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maria Mena – “Try Again Tomorrow” (feat. Darling West)

Achttien lentes jong was Maria Mena toen ze in 2004 alweer in grote delen van Europa doorbrak met “You’re The Only One”. De Noorse nachtegaal pakte daarna keer op keer iedereen in met haar zachte, breekbare stem en diepzinnige, soms pijnlijke teksten. Haar nieuwe single “Try Again Tomorrow” is een voorloper op het album And Then Came You. Voor de gelegenheid doet ze een beroep op Darling West, een Noors folkduo bestaande uit broer en zus Tor Egil en Mari Kreken.

Toch is het andermaal Mena zelf die de show steelt, met een dramatisch nummer waarin ze opnieuw tekstueel haar ziel helemaal blootlegt. Over in therapie gaan, over slechte dagen durven toelaten in het leven en over de eigen gevoelens toelaten. Zelfliefde, plannen durven afzeggen en zorg dragen voor jezelf in een steeds jachtiger wordend leven. In een videoclip legt ze het zelf van naaldje tot draadje uit en dat is bijna even inspirerend als “Try Again Tomorrow” zelf. Meer dan ok en een nummer voor elke dag.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maria Mena - "It Was Love"

Op het gebied van zachte luisterpop heeft de Noorse Maria Mena nooit tekortgeschoten. Al zeven platen lang doet ze waar ze goed…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.