Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Miel – “Call You Out”

Miel en Henri Bardot maken dromerige synthpopmuziek om op te dansen terwijl je je tranen wegveegt, zo klinkt het op Spotify. Verder is er vrij weinig bekend over Miel die in 2020 haar debuutalbum Tourist Season uitbracht. Sindsdien werd het nogal stil rond de artieste en ook op sociale media kregen we niets van muzikale nieuwtjes. Tot twee weken geleden, toen kondigde Miel plots een nieuwe single aan. “Call You Out” is het eerste wat we horen sinds haar debuutplaat en luidt dus ongetwijfeld een nieuw tijdperk in.

Miel steekt van start met een typerende indiepopsound die ons voorziet van de nodige portie nostalgie. De zachte zang voelt als een warm dekentje over onze schouders, terwijl het geheel rustig voortkabbelt. Echt verrassen doet Miel dan ook niet op “Call You Out”, maar dat lijkt ook niet meteen de bedoeling. ‘I’m good at seeing what I want to see’, klinkt het waarna Miel de realiteit steeds meer onder ogen ziet. Een fijn liedje dus voor fans van onder meer Phoebe Bridgers en Julien Baker.

Instagram / Bandcamp

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

651 posts

About author
Dansende Beer met een hart voor Scandinavische popmuziek, sad girl music (lees: Phoebe Bridgers) en Franstalige dingen.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle deryk - "Call You Out"

De Nieuw-Zeelandse Madeline Bradley maakte eerst muziek onder de naam MADELINE, maar besloot onlangs om met een schone lei te beginnen. Deryk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.