Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Barno Koevoet & The Duijmschpijkers – “Fils a Papa”

© CPU – Joost Van Hoey

Gezocht: rageroom. Barno Koevoet & the Duijmschpijkers heeft namelijk een nieuwe single uit en naar goede gewoonte mag alles er daarbij aan geloven. De Brugse band liet na “FAT SCUM” even wachten op een nieuwe muziek, maar kondigde bijna gelijktijdig met “Fils a Papa” ook een nieuwe ep aan voor dit najaar. Deze zal Love Wins heten. Afgaande op de single die de band vandaag loste, wordt het bovendien een knaller van formaat.

Barno Koevoet & the Duijmschpijkers bundelt in het gelijknamige nummer frustraties aan ‘fils à papa’ in iets meer dan twee minuten gitaargeweld en drumbeats. ‘Barno Koevoet is mijn muzikale boksbal’, stelde frontman Arno Vanhoutte ooit. Dat mag ook met het nieuwste wapenfeit duidelijk zijn, want het nummer deelt rake klappen uit aan iedereen die die wil ontvangen. Vuil gitaargeluid en een stevige stem worden aangevuld met een zalig baslijntje en gedrum waarin de energie van muzikant Mathias Grymonprez duidelijk doorklinkt. Kortom: Barno Koevoet & the Duijmschpijkers brengt alweer ijzersterke, maar bovenal lekker smerige muziek om helemaal op los te gaan. Heerlijk muzikaal rondtrappen naar de bourgeoisie. Dat belooft voor de aanstormende – en stormen zal die – ep.

Komende maanden doorkruist de band Vlaanderen. Een lijst van alle concerten vind je terug op hun sociale media. EP Love Wins verschijnt op 3 november 2023. De release gaat gepaard met een release party bij Cactus Muziekcentrum.

Facebook / Instagram / Bandcamp

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wine Lips - "Derailer"

De Canadese band Wine Lips is een rasechte garagerockband die tussen 2017 en 2021 reeds drie lp’s uitbracht. Er zit een zeker…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single F.O.D. - "A Thousand Shots"

Met hun ontstaan in 2011 en “Carry On” in datzelfde jaar wist F.O.D. zich meteen sterk te positioneren. De melodische punkscene in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Palaye Royale - "umakemenotwannadie"

Het lijkt wel nooit te stoppen voor de Amerikaanse rockband Palaye Royale. In december van vorig jaar brachten de drie broers nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.