Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Wytiki – “Machine (How to Stay Young)”

Wie Eefje de Visser de afgelopen jaren aan het werk zag, kon niet anders dan opmerken dat de Nederlandse artieste twee enthousiaste backingvocalisten aan haar zijde had staan. Het enthousiasme beperkte zich niet alleen tot zingen, maar ook choreografieën behoorden tot hun takenpakket. Nu Eefje eventjes pauze inlast, ziet een van die twee rechterhanden de kans om haar solocarrière uit te bouwen. En gelijk heeft ze. Wieteke Wijte, ook uit Nederland, bracht zo al een handje vol fijne songs uit en speelde recentelijk een aantal shows als support van MEROL. Met nummers als “Salt” en “Starting Without U” wist ze ons onder de naam Wytiki al warm te maken en met het nieuwe “Machine (How to Stay Young)” zet ze dat patroon verder.

De kalme elektropop straalt een zachte, doch fijne lentezon uit en klinkt op die manier leuk om er mentaal door te fietsen. Wytiki bouwt tijdens haar nieuwe single een idyllisch wereldje op waarin alles rozengeur en maneschijn is. “Machine (How to Stay Young)” is het eerste nummer waarvoor Wijte zelf in de productiestoel kroop en ze heeft dat zeker tot een goed einde gebracht. Zonder te veel ditjes en datjes hangt er een aangename gloed rond haar nieuwe single en doet ze ons uitkijken naar wat ze nog meer in haar mars heeft als zangeres, songwriter en producer (of kortweg als artiest).

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1199 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

MEROL @ De Roma: Lichtpuntje na de duisternis

MEROL heeft er dan wel haar doorbraak aan te danken, ondertussen is ze al lang veel meer dan ‘die van “Lekker met…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Wytiki - "Salt"

Ongeveer een maandje geleden maakten we voor het eerst kennis met Wytiki, het muzikale project van Wieteke Wijte. De bezielster kan je…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Wytiki - "Starting Without U"

Je had misschien nog nooit van Wytiki gehoord, maar de kans dat je ze al aan het werk zag of hoorde, is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.