Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Wytiki – “Starting Without U”

Je had misschien nog nooit van Wytiki gehoord, maar de kans dat je ze al aan het werk zag of hoorde, is eigenlijk bijzonder groot. Zo is bezielster Wieteke Wijte namelijk een van de twee achtergrondzang- en danseressen van Eefje de Visser. De Nederlandse weet dus al goed hoe het wereldje in elkaar zit, waardoor ze met haar debuutsingle ook al een duidelijke richting lijkt uit te gaan. Voor “Starting Without U” sloeg ze overigens de handen in elkaar met Daan Schepers (Eefje de Visser, Bazart), waardoor ze ook al meteen omringd wordt door de juiste mensen.

Het debuut van Wytiki kwam tot stand toen de zangeres voor het eerst merkte dat de enige persoon die er altijd voor haar zou zijn, zijzelf is. Een bevrijdend gevoel dus, wat ook mooi tot zijn recht komt in het nummer. Met een herhaaldelijk synthlijntje weet ze meteen je aandacht te trekken, al is het toch vooral haar intrigerende stemgeluid dat in de schijnwerpers staat. Geleidelijk aan bloeit “Starting Without U” dan open in wat iets tussen een dromerige en hoekige single werd. Bijzonder gemoedelijk dus, waardoor we ons al snel omringd voelen door pastelkleuren en licht glitterende lampjes. Benieuwd waar Wytiki naartoe gaat in de toekomst!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2112 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eefje de Visser - "Vlammen"

‘In mijn hoofd, in mijn dromen’ weergalmt “Heimwee” al enige tijd. De terugkeer van Eefje de Visser was er een waar menig…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eefje de Visser - "Heimwee"

Het is intussen ruim een jaar geleden dat Eefje de Visser in een afgeladen Ancienne Belgique het slotconcert van de Bitterzoet-tournee gaf….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

België boven op Rock Werchter 2024 met o.a Brutus, J. Bernardt en BLUAI!

Het is de ‘Week van de Belgische Muziek’ en dat laat Rock Werchter niet onopgemerkt passeren. Vandaag voegt de organisatie immers een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.