Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Wytiki – “Starting Without U”

Je had misschien nog nooit van Wytiki gehoord, maar de kans dat je ze al aan het werk zag of hoorde, is eigenlijk bijzonder groot. Zo is bezielster Wieteke Wijte namelijk een van de twee achtergrondzang- en danseressen van Eefje de Visser. De Nederlandse weet dus al goed hoe het wereldje in elkaar zit, waardoor ze met haar debuutsingle ook al een duidelijke richting lijkt uit te gaan. Voor “Starting Without U” sloeg ze overigens de handen in elkaar met Daan Schepers (Eefje de Visser, Bazart), waardoor ze ook al meteen omringd wordt door de juiste mensen.

Het debuut van Wytiki kwam tot stand toen de zangeres voor het eerst merkte dat de enige persoon die er altijd voor haar zou zijn, zijzelf is. Een bevrijdend gevoel dus, wat ook mooi tot zijn recht komt in het nummer. Met een herhaaldelijk synthlijntje weet ze meteen je aandacht te trekken, al is het toch vooral haar intrigerende stemgeluid dat in de schijnwerpers staat. Geleidelijk aan bloeit “Starting Without U” dan open in wat iets tussen een dromerige en hoekige single werd. Bijzonder gemoedelijk dus, waardoor we ons al snel omringd voelen door pastelkleuren en licht glitterende lampjes. Benieuwd waar Wytiki naartoe gaat in de toekomst!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1580 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Eefje de Visser @ Ancienne Belgique (AB): Extra zoet

Aan alle mooie liedjes komt zoals altijd een eind, maar het verhaal van Bitterzoet leek even zelfs al voorbij nog voor het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Weval - "Never Stay For Love" (feat. Eefje de Visser)

Het ziet ernaar uit dat Weval overloopt van de inspiratie, want waar het duo eind vorig jaar en eerder dit jaar nog…
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2022 (Festivaldag 2): De ingeloste verwachtingen

De openingsdag van Crammerock was er eentje om niet snel te vergeten. Kaiser Chiefs en Goldband bouwden beiden een zalig feestje en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.