Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Wytiki – “Starting Without U”

Je had misschien nog nooit van Wytiki gehoord, maar de kans dat je ze al aan het werk zag of hoorde, is eigenlijk bijzonder groot. Zo is bezielster Wieteke Wijte namelijk een van de twee achtergrondzang- en danseressen van Eefje de Visser. De Nederlandse weet dus al goed hoe het wereldje in elkaar zit, waardoor ze met haar debuutsingle ook al een duidelijke richting lijkt uit te gaan. Voor “Starting Without U” sloeg ze overigens de handen in elkaar met Daan Schepers (Eefje de Visser, Bazart), waardoor ze ook al meteen omringd wordt door de juiste mensen.

Het debuut van Wytiki kwam tot stand toen de zangeres voor het eerst merkte dat de enige persoon die er altijd voor haar zou zijn, zijzelf is. Een bevrijdend gevoel dus, wat ook mooi tot zijn recht komt in het nummer. Met een herhaaldelijk synthlijntje weet ze meteen je aandacht te trekken, al is het toch vooral haar intrigerende stemgeluid dat in de schijnwerpers staat. Geleidelijk aan bloeit “Starting Without U” dan open in wat iets tussen een dromerige en hoekige single werd. Bijzonder gemoedelijk dus, waardoor we ons al snel omringd voelen door pastelkleuren en licht glitterende lampjes. Benieuwd waar Wytiki naartoe gaat in de toekomst!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1961 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Wytiki - "Machine (How to Stay Young)"

Wie Eefje de Visser de afgelopen jaren aan het werk zag, kon niet anders dan opmerken dat de Nederlandse artieste twee enthousiaste…
InstagramLiveRecensies

MEROL @ De Roma: Lichtpuntje na de duisternis

MEROL heeft er dan wel haar doorbraak aan te danken, ondertussen is ze al lang veel meer dan ‘die van “Lekker met…
InstagramLiveRecensies

Eefje de Visser @ Ancienne Belgique (AB): Extra zoet

Aan alle mooie liedjes komt zoals altijd een eind, maar het verhaal van Bitterzoet leek even zelfs al voorbij nog voor het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.