Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The 925 – “Judy”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Hou je van een goede portie ouderwetse rock-‘n-roll? Hoeven er niet te veel franjes aan? Dan heeft The 925 alles wat je nodig hebt! Jorik Van den Bosch (Mooneye) en Tomas Van Hove, die ooit samenspeelden in een andere band, richtten het collectief twee jaar geleden op. Met de hulp van Bram Baele, Aaron Machtelinckx, Egon De Mil en Luc Heyvaerts is The 925 een band die er live staat als een huis! Vandaag lanceren ze hun nieuwe single “Judy”, en die is minstens even catchy als hun vorige single “Flashback“.

Het devies van The 925? ‘Waarom moet het moeilijk zijn als het ook simpel kan.’ Die eenvoud laten ze ook doorkomen in single “Judy”, want het nummer is keihard, zonder veel tierlantijntjes en méga catchy. De gitaarriff laat ons vanaf het begin niet meer los, en wanneer de ritmesectie invalt, hoor je meteen dat het goed zit. Voeg daar nog de indrukwekkende stem van Bram Baele aan toe en we krijgen het recept voor een goeie ouderwetse rocksong die voor ons nog het best valt te beschrijven als wat er zou gebeuren als The Sore Losers en Dewolff een liefdeskind maakten. Als de single live even goed klinkt als op plaat, dan gaan de zes nog potten breken!

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Oproer - We’re All Late Tonight (★★★★): Onstuimig mikken op benen én hoofd

Het verhaal van de Aalsters-Gentse band Oproer raakte begin 2023 in een stroomversnelling. De passage in Humo’s Rock Rally van 2022 was…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The 925 - "Good Man"

Bij het horen van de bandnaam The 925 denk je misschien eventjes aan Dolly Parton, maar de Gentse band heeft niet meteen…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MAY-A - "Something Familiar"

Maya Cumming is een Australische singer-songwriter, bekend onder de artiestennaam MAY-A en hoewel de naam bij veel mensen waarschijnlijk nog geen belletje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.