Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single The 925 – “Flashback”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Hou je van een goede portie ouderwetse rock-‘n-roll? Dan zit je met The 925 gebeiteld! Jorik Van den Bosch (Mooneye) en Tomas Van Hove, die ooit samenspeelden in een andere band, richtten een dik jaar geleden deze rockformatie op. Met de hulp van Bram Baele, Aaron Machtelinckx en Nick Maertens staat een vijftal op de planken dat op korte tijd een méga livereputatie bij elkaar timmerde (geloof ons maar!) De vijf maakten al furore met debuutsingle “Fake Love”, en wij mogen vandaag nieuwe single “Flashback” in première brengen!

Met de song wil het vijftal het taboe rond angsten en prestatiedruk doorbreken, en pleit het ervoor dat je dingen doet waar jij je goed bij voelt. Soms is het écht oké om jezelf op de eerste plaats te zetten. “Flashback” is ouderwetse sixties rock-‘n-roll die je van begin tot einde bij je nekvel grijpt. Eerlijk, enorm dansbaar en in your face, beter kunnen we het niet omschrijven. Een song die live sowieso voor de nodige panache zal zorgen. Met deze single gooien de vijf vrienden opnieuw hoge ogen.

Eerstvolgende afspraak? Een hopeloos uitverkochte Charlatan in Gent op 11 maart!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

RHEA @ Ancienne Belgique (AB Box): Gitaargeweld van jewelste

De rockers van RHEA zijn ondertussen geen onbekenden meer in ons Belgenland. Met hun grote dosis gitaargeweld en energieke livereputatie wisten deze…
InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle The 925 - "Fake Love"

De lockdown bleek een inspiratiebron voor vele muzikanten. Zo ook voor Jorik Van den Bosch (Mooneye) en Tomas Van Hove. De nummers…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.