Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna of the North – “Try My Best”

© Robin Bøe

We zijn wellicht niet de enige die bij de naam Anna of the North meteen iemand voor onze ogen hebben met een stevige mantel zoals ze die dragen in Winterfell uit Game of Thrones. Toch zit de winter er niet aan te komen bij de muziek van Anna of the North gezien de indiemuziek van de Noorse vaak goed is voor een glimlach wanneer haar muziek door onze koptelefoon galmt. Recentelijk bracht ze met “Swirl” nog een toffe track uit waarbij je vlot kon wegdromen en ook op haar nieuwe single is dat niet anders.

“Try My Best” schippert een beetje tussen snel en traag, maar gaat vooral een eigen gangetje. De gitaar is een toffe constante die ietwat aanstekelijk is en goed samengaat met de zachte stem van Anna of the North. Naar het einde bloeit de muziek helemaal open en komen er nog eens wat zachte strijkers bij tijdens een instrumentaal stukje, waardoor het lied nog wat meer kleur krijgt. Toch lijkt iets te missen om het lied helemaal af te maken zoals een coole hook of spannende bridge die het geheel naar een hoger niveau tilt. Anna of the North doet naar eigen zeggen haar best op “Try My Best”, maar weet dat tikkeltje meer er niet in te steken.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1020 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna of the North - "Swirl"

Sommige artiesten lijken nooit echt vanonder de radar te komen, maar dat heeft uiteindelijk ook wel z’n charmes. Vraag dat maar aan…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Anna of the North - Crazy Life (★★★): Elf toffe popsongs

Het is niet meer dan logisch dat een artiest in zijn of haar thuisland net dat tikkeltje populairder is dan buiten de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna of the North - "I Do You"

Er was een tijd waarin we Anna of the North een gigantische toekomst voorspelden, maar de Noorse lijkt vandaag de dag gewoon…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.