Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jessica Bouhez – “Love Of My Life”

Dat er nog veel onbemind talent in België rondloopt, is geen staatsgeheim. Des te leuker is het daarom als een nieuw talent meer aan de oppervlakte komt drijven en met elke nieuwe release lijkt te groeien. Jessica Bouhez nam vorig seizoen aan The Voice Van Vlaanderen deel, waar ze met haar stem en présence wist te overtuigen en is een van de gezichten van de JEZ!-campagne van DPG Media. Maar het is vooral haar eigen muziek waarmee ze ons pad kruiste, want na “Like You”, brengt ze een nieuwe single uit die haar als nieuwe popprinses van het Belgisch muzieklandschap profileert.

De grootste troef in “Love Of My Life” van Jessica Bouhez is met grote voorsprong haar heerlijk hese stemgeluid, waarmee ze elk nummer dat ze zingt van een enorme gelaagdheid voorziet en de pannen moeiteloos van het dak zingt. De eerste strofe begint nog met een ingetogen productie, die daarna openbreekt dankzij aanstekelijke trapbeats waar in de details heel wat leuke effectjes verstopt zijn. “Love Of My Life” is een verfrissende popparel, die de capaciteiten van Bouhez als zangeres in de spotlight zet en je meteen het gevoel geeft dat je het laatste van deze opkomende zangeres nog niet gehoord hebt.

Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1835 posts

About author
aka fantom
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.