FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Grace Jones, Whitney en Suede naar Live /s Live 2023!

© CPU – Nathan Dobbelaere

De affiche van Live /s Live is sinds vandaag in een klap heel wat internationale allure rijker. Op zaterdag 24 juni krijgen headliner The War on Drugs en Balthazar immers het gezelschap van de Amerikaanse indiefolkband Whitney, maar vooral de zondag heeft een ferme upgrade gekregen. Naast headliner en curator dEUS strikte de organisatie met Grace Jones een gelauwerd muziekicoon, die rond de Antwerpse Middenvijver haar eerste optreden op Belgische bodem zal geven sinds 2017. Een schavotje lager pronkt sinds vandaag ook de naam van de gevierde Britse band Suede. De band komt er deze zomer zijn sterke nieuwe album Autofiction voorstellen.

Daarnaast meldt de organisatie dat er een tweede podium genaamd Dageraad is toegevoegd, waar artiesten als Novastar en Admiral Freebee een intieme en akoestische set zullen brengen. Binnenkort volgen er nog een handvol namen.

Live /s Live 2023 gaat komende zomer door in de Antwerpse Middenvijver. De ticketverkoop voor beide dagen is reeds gestart. Voor een normaal dagticket betaal je 80 euro en net zoals vorig jaar zijn er verschillende upgrades mogelijk om je festivalervaring van meer comfort te voorzien.

2027 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Editors laatste headliner Live /s Live 2024

Na Editors als headliner te hebben gezien op Hear Hear, leek het erop dat de Britten zelfs in hun geliefde België aan…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Live /s Live kondigt Sheryl Crow, Passenger en meer aan!

Live /s Live is een relatief nieuw festival in ons landschap, dat dit jaar voor de derde keer plaatsvindt en dat voor…
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.