Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding – “By The End Of The Night”

Ellie Goulding zette gedurende enkele jaren de hitlijsten in vuur en vlam met nummers als “Burn” en “Love Me Like You Do“. De Britse met herkenbare stem leek het geheime recept tot succesvolle popmuziek te hebben gevonden, maar na de release van Delirium en een Sportpaleisshow nam de populariteit van de zangeres af. Het album Brightest Blue moest het doen zonder grote hits en ook voor haar nieuwe plaat lijkt er niet zo veel animo meer te zijn. Desondanks kan Higher Than Heaven uiteraard nog een goed album worden en de singles die ons moeten voorbereiden op het vijfde album van Goulding mogen er zeker zijn.

“By The End Of The Night” is de vierde single van Higher Than Heaven en sluit niet alleen aan bij de voorgaande singles, maar zou ook op Delirium (met onder andere “Something In The Way you Move” op) niet misstaan. Potten breken doet Ellie Goulding niet op het nieuwe nummer, maar het is wel een toffe popsong waarop je eventjes lekker kunt dansen. Meezingen is, zoals het een hitgevoelige popsong betaamt, niet moeilijk en dankzij het repetitieve einde blijft het lied na het beluisteren ervan nog eventjes nazinderen. “By The End Of The Night” is een catchy nummer waarop Ellie Goudling haar herkenbare zelf is.

Highter Than Heaven verschijnt op 7 april. Op zaterdag 17 juni staat ze op de uitverkochte editie van Werchter Boutique.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1015 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Teenage Joans - "Superglue"

Teenage Joans is een Australisch indierockduo opgericht in 2018 bestaande uit zangeres en drumster Tahlia Borg en zangeres-gitarist Cahli Blakers. Ze ontmoetten…
LiveRecensies

MEAU @ De Roma: Huiskamerconcert XXL

Waarom zou je het moeilijk maken als het ook makkelijk kan? Onder dat motto koos de Nederlandse singer-songwriter Meau Hewitt in 2020…
InstagramLiveRecensies

Ava Max @ Ancienne Belgique (AB): Zij de diamantjes, wij de dansvloer

Door haar ouders werd de in Wisconsin geboren Ava Max Amanda Ava Koci genoemd, een naam waaruit haar Albanese roots af te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.