Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tommy Richman – “WISH I NEVER KNEW YOU”

Al doende leert men is een gezegde dat voor Tommy Richman absoluut van toepassing is. De Amerikaan groeide op in een klein stadje in Virginia en nam als kleine knaap al zanglessen. Zijn vader was overigens drumleraar, wat dus enigszins de adoratie en passie voor muziek verklaart. Toch leerde Tommy Richman heel wat instrumenten op eigen houtje spelen en maakte hij zelf nummers. De hobby werd concreter, want na zijn eerste jaar college besloot hij zich volledig op de muziek te storten. Dat resulteerde in 2022 in een karrenvracht aan releases en ook dit jaar blijft Tommy Richman met nieuw materiaal komen. “WISH I NEVER KNEW YOU” is voor iedereen die hem nog niet kent wel de ideale introductieplaat.

“WISH I NEVER KNEW YOU” is een nummer geworden dat moeilijk in een hokje te plaatsen valt. Enerzijds heeft het een zeer punky uitstraling en energie, maar tegelijk zitten er ook heel wat hiphop elementen in verwerkt. De gitaar geeft het nummer op haar beurt dan weer een psychedelisch laagje. De mengelmoes van verschillende genres en cross-overs resulteert echter niet in een warboel of chaos, maar wel in een vermakelijk en leuk lied over iemand die je liever nooit had ontmoet. Dat het soms een beetje onafgewerkt klinkt, geeft “WISH I NEVER KNEW YOU” zijn charmes en typeert zowat de richting die Tommy Richman aan het inslaan is. Saai gaat het zo snel dus niet worden bij de Amerikaan.

FacebookInstagramTikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1772 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.