Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEYY & twst – “QT”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Charlotte Meyntjens heeft de afgelopen maanden een grote groeispurt genomen met haar project MEYY. Sinds haar verhuis naar Londen, werkte ze in de Britse hoofdstad aan nieuwe muziek en maakt ze stilaan naam in de Londense scene. Ook op vlak van shows zat haar agenda behoorlijk vol. Ze tourde met Oscar and the Wolf door Europa, verzorgde het voorprogramma van Angèle in het Sportpaleis en ook Lolo Zouaï nodigde haar uit voor haar huidige tour. Het gaat dus behoorlijk hard voor MEYY, die in mei op haar eerste Europese headlinetour trekt en in de zomer ook op grote festivals als Latitude te zien is.

Voor haar nieuwe single “QT” (lees: cutie) werkte ze samen met de Welshe hyperpopnieuwkomer twst, die perfect binnen haar eigen universum past en over een even grote schattigheid beschikt die op de nieuwe single het perfecte tegengewicht voor de Belgische zangeres vormt. Voor de productie kon ze rekenen op de PC Music-heldin caro♡ en haar vaste vertrouwde pippin, waardoor de sound opnieuw richting hypnotiserende hyper-r&b leunt, maar in de details nog iets dieper klinkt. “QT” is dan ook een perfecte samenvatting van alles waarvoor haar muziek staat: schattig, sensueel en futuristisch. De toekomst lacht MEYY dus absoluut toe.

Op vrijdag 5 mei staat MEYY op Les Nuits Botanique samen met Sabrina Bellaouel en Bobbi Lu. Tickets zijn reeds te koop.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1820 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï – "VVVIP"

Eerder dit jaar zag Lolo Zouaï na de release van haar tweede plaat de kans om haar Belgische fans eens te trakteren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single caro♡ - "4ever1"

Wie hyperpop zegt, komt al snel uit bij het binnen het genre iconische PC Music. Het platenlabel en kunstcollectief van producer A.G….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Encore"

Een paar jaar geleden kon de Frans-Algerijnse Lolo Zouaï alleen maar dromen van een grote doorbraak als artiest. Inmiddels lijkt die droom…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.