Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEYY & twst – “QT”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Charlotte Meyntjens heeft de afgelopen maanden een grote groeispurt genomen met haar project MEYY. Sinds haar verhuis naar Londen, werkte ze in de Britse hoofdstad aan nieuwe muziek en maakt ze stilaan naam in de Londense scene. Ook op vlak van shows zat haar agenda behoorlijk vol. Ze tourde met Oscar and the Wolf door Europa, verzorgde het voorprogramma van Angèle in het Sportpaleis en ook Lolo Zouaï nodigde haar uit voor haar huidige tour. Het gaat dus behoorlijk hard voor MEYY, die in mei op haar eerste Europese headlinetour trekt en in de zomer ook op grote festivals als Latitude te zien is.

Voor haar nieuwe single “QT” (lees: cutie) werkte ze samen met de Welshe hyperpopnieuwkomer twst, die perfect binnen haar eigen universum past en over een even grote schattigheid beschikt die op de nieuwe single het perfecte tegengewicht voor de Belgische zangeres vormt. Voor de productie kon ze rekenen op de PC Music-heldin caro♡ en haar vaste vertrouwde pippin, waardoor de sound opnieuw richting hypnotiserende hyper-r&b leunt, maar in de details nog iets dieper klinkt. “QT” is dan ook een perfecte samenvatting van alles waarvoor haar muziek staat: schattig, sensueel en futuristisch. De toekomst lacht MEYY dus absoluut toe.

Op vrijdag 5 mei staat MEYY op Les Nuits Botanique samen met Sabrina Bellaouel en Bobbi Lu. Tickets zijn reeds te koop.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
LiveRecensies

felicita @ Botanique (Witloof Bar): Zonder kop of staart

De dagen van het iconische, avant-gardistische poplabel PC Music zijn stilaan geteld, want vanaf 2024 brengt het label van onder meer Hannah…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEYY & Object Blue - "Shut Up"

De Brusselse Charlotte Meyntjens ruilde onze hoofdstad in voor het bruisende Londen, waar ze sindsdien aan nieuw materiaal werkt. De gedurfde beslissing…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Crying in the Carwash"

Virale hits op TikTok en een tournee met Dua Lipa zorgden ervoor dat de grootste droom van Lolo Zouaï plots binnen handbereik…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.