Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Adekunle Gold – “Party No Dey Stop” (feat. Zinoleesky)

Lagos is in een mum van tijd uitgegroeid tot een van de spannendste muziekmetropolen ter wereld. Een van de redenen daarvoor is ene Adekunle Gold. De Nigeriaanse afropopster ontwikkelde met de loop der jaren een gesofisticeerd geluid waarmee hij inmiddels ook ver buiten het Afrikaanse continent de mensen aan het dansen krijgt. Zijn ambities steekt hij in ieder geval niet onder stoelen of banken en zo tekende hij recentelijk bij Def Jam. Een nieuw album is ook al in de maak en zou deze zomer naar buiten worden gebracht. Voor de bloedhete zomer is Gold nu alvast klaar, zo bewijst hij met zijn nieuw nummer “Party No Dey Stop”.

Met “Party No Dey Stop” mikt Adekunle Gold op de hitlijsten en het grote publiek, zonder ook maar een greintje van zijn authenticiteit te verliezen. De zeemzoete afrobeat zorgt van bij het begin voor een goed humeur en is toch behoorlijk genoeg om de echte ster in de voorgrond te laten: de stem van Adekunle Gold. Dat daar een dun laagje autotune overgegoten werd, stoort niet en maakt “Party No Dey Stop” net nog dat tikkeltje catchier. De geheime ster van het nummer is echter Zinoleesky, die met zijn passage de single naar het volgende niveau weet te tillen. De zomer mag dan wel nog even op zich laten wachten, maar met “Party No Dey Stop” komen we alvast in warmere sferen terecht.

Op zaterdag 1 juli staat Adekunle Gold in de Klub C van Rock Werchter.

Instagram / Facebook / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2037 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2023 (Festivaldag 3): Geen huis zonder kruis

De derde dag van Rock Werchter was er eentje met zowel regen als zonneschijn en zowel goeie als iets minder goeie optredens….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lous and The Yakuza - "Handle Me" (feat. Adekunle Gold)

Het moet gigantisch vermoeiend zijn om vandaag de dag door het leven te gaan als Lous and The Yakuza. Het neemt echter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.