Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BERWYN – “Bulletproof”

© CPU – Stijn Verbruggen

Wie naar de recente worp van Fred again.. geluisterd heeft, zal de naam en de stem van BERWYN ongetwijfeld herkennen. In het verleden werkten de twee artiesten ook al samen, maar BERWYN doet het ook op zijn eentje meer dan behoorlijk. In 2021 schopte hij het nog op een straffe derde plaats in de BBC Sound of-lijst en de uiteenlopende projecten die hij uitbracht werden door muziekcritici en muzikale fijnproevers omarmd. Afgelopen jaar maakte BERWYN een reis naar zijn thuisland Trinidad & Tobago en dat maakte zodanig veel inspiratie los dat er binnenkort een nieuw project verschijnt. Op zijn nieuwe “Bulletproof” stelt hij zich andermaal bijzonder breekbaar op.

“Bulletproof” is meer dan alleen een liedje. Het is een brief aan zijn familie en is een teken dat hij er voor ze zal zijn als ze hem nodig hebben in nood. Met de boodschap raakt hij dus alvast een gevoelige snaar en het blijft hem sieren om bij elk nieuw nummer een ander deel van zijn persoonlijkheid bloot te leggen. De inhoud werd verrassend genoeg verpakt in een voor BERWYN-termen uiterst poppy jasje, maar het blijkt uiteindelijk wel uiterst goed bij zijn stemgeluid te passen. Het refrein van “Bulletproof” is bovendien een grote oorwurm en laat ons na een paar luisterbeurten niet meer los. BERWYN is als een mozaïek die met scherpe kant en veel verschillende kleuren steeds weer voor een mooi totaalplaatje weet te zorgen.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2029 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Fred again.. - “ItsNotREEAALLLLLLLL” (feat. Duoteque & Orion Sun) & “BerwynGesaffNeighbours” (feat. BERWYN & Gesaffelstein)

Als het gaat over de populairste artiesten van het moment, is Fred again.. nog altijd een naam die als eerste over de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles BERWYN - "3450" en "Chasing Lights (Demo)"

BERWYN komt van ver, letterlijk en figuurlijk. Opgegroeid is hij in Trinidad en Tobago midden in de Caraïben, maar op jonge leeftijd…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Debbie - "Cousin's Car" (feat. BERWYN)

Bij Def Jam hebben ze een neus voor opkomend talent, want met Debbie lijfden ze een van de meest veelbelovende stemmen van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.