Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Demi Lovato – “Still Alive”

Nog niemand is de Amerikaanse singer-songwriter en acteur Demi Lovato vergeten. Tot nu toe bracht ze al acht studioalbums, twee videoalbums en meer dan veertig singles uit. Ook scoorde ze al wereldhits als “Heart Attack“, “Sorry Not Sorry” en “Give Your Heart a Break“. Ze tourt al jaren de wereld rond en blijft haar fans ieder jaar omverblazen met nieuwe muziek. Vorig jaar nog bracht ze het album Holy Fvck uit, maar dat hield haar niet tegen om in 2023 meteen weer aan de slag te gaan.

Met haar nieuwste single “Still Alive” werkt Lovato mee aan de soundtrack van de nieuwe horrorfilm Scream VI. De artiest is zelf grote fan van de films en vindt het dan ook een eer om te mogen samenwerken met de regisseurs. De rocksound van “Still Alive” gaat Lovato fantastisch af.  Haar stem en de tekst – over het proberen overleven en ontsnappen van enge geesten en duivelse figuren – passen perfect bij de sfeer van de horrorfilm. Het hele lied lang zit je op de rand van je stoel. De spannende videoclip, waarin Lovato en enkele vrienden worden aangevallen door moordenaar Ghostface in een chique bioscoop, maakt het dan ook helemaal af. Naarmate de sfeer en de lyrics van de single intenser worden, worden de videofragmenten dat ook. Van begin tot einde blijf je geboeid kijken en luisteren.

Lovato’s nieuwe single zal de kijkers van de nieuwe horrorfilm van hun sokken blazen, en de film extra spannend maken. De regisseurs hebben een goede keuze gemaakt: “Still Alive” is zeker een perfecte toevoeging aan de Scream VI-soundtrack!

Scream VI zal deze maand in première gaan in Belgische bioscopen.

Facebook / Instagram / Website 

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

 

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pearl Jam – “Wreckage”

Pearl Jam reikt over generaties heen en denkt nog niet aan stoppen. Eddie Vedder gaat dan misschien niet meer in de stellingen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single High Fade - “The Jam”

Oh, wat zijn we fan van High Fade. Harry Valentino (gitaar/zang), Oliver Sentance (bas) en Calvin Davidson (drums/zang) hebben elk een kop…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Mysterines – “Sink Ya Teeth”

Aan de overkant van de Noordzee krioelt het van succesvolle bands; het talent ligt er voor het oprapen. Eén van de muzikale…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.