Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Meg Smith – “All the Things You’d Ruin”

Meg Smith debuteerde drie jaar geleden met haar eerste streepje muziek en wist ondertussen al enkele leuke singles uit te brengen. Dat ze bij heel wat jongeren in de smaak valt, ligt dan ook aan haar inspiratiebronnen: namelijk muziek uit series waarmee ze opgroeide, zoals onder andere The Jonas Brothers en Hannah Montana. De liedjes van de Amerikaanse zijn dan ook redelijk herkenbaar en zouden zelf perfect uit zulke series kunnen komen.

Op haar nieuwste uitgave “All the Things You’d Ruin” houdt Smith zich vast aan haar gebruikelijke manier van werken. In het refrein eert de zangeres nog een van haar grote voorbeelden, Taylor Swift. Het aanstekelijke refrein dat een beetje doet denken aan Billy Joels “We Didn’t Start the Fire” is een van de ingrediënten die van deze single een hitje zouden kunnen maken, net zoals die stevige gitaren. Op Meg Smith zelf is het even wachten, want in het begin wordt haar stem een beetje onderdrukt door de overige instrumenten. Pas naar het einde toe komt de zangeres tot haar recht en horen we pas echt hoe goed ze kan zingen, en daarmee ook haar emoties weet te uiten. Een beetje jammer dat ze daar zo lang mee wacht, want wij hadden eigenlijk veel meer van die kracht willen horen. Toch blijft “All the Things You’d Ruin” een geweldig lied en Meg Smith bewijst dat ze een artieste is om in de gaten te houden.

Instagram / Website / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

The National - First Two Pages of Frankenstein (★★★★): Nieuw hoofdstuk bij hetzelfde verhaal

Voor indieliefhebbers is eindelijk de grote dag aangebroken: de negende plaat van The National is beschikbaar! Vier jaar na het orchestrale (en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Taylor Swift - "All Of The Girls You Loved Before"

Het zijn spannende, drukke tijden voor Taylor Swift. De Amerikaanse superster begint vandaag namelijk aan haar eerste tour sinds 2018. De zogeheten…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Taylor Swift - Midnights (★★★): Op zoek naar de veelzijdigheid van de nacht

Taylor Swift. Je kent ze wel. Ook als je haar muziek niet kent, dan ken je ze. De afgelopen tien jaar was…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.