Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Meg Smith – “All the Things You’d Ruin”

Meg Smith debuteerde drie jaar geleden met haar eerste streepje muziek en wist ondertussen al enkele leuke singles uit te brengen. Dat ze bij heel wat jongeren in de smaak valt, ligt dan ook aan haar inspiratiebronnen: namelijk muziek uit series waarmee ze opgroeide, zoals onder andere The Jonas Brothers en Hannah Montana. De liedjes van de Amerikaanse zijn dan ook redelijk herkenbaar en zouden zelf perfect uit zulke series kunnen komen.

Op haar nieuwste uitgave “All the Things You’d Ruin” houdt Smith zich vast aan haar gebruikelijke manier van werken. In het refrein eert de zangeres nog een van haar grote voorbeelden, Taylor Swift. Het aanstekelijke refrein dat een beetje doet denken aan Billy Joels “We Didn’t Start the Fire” is een van de ingrediënten die van deze single een hitje zouden kunnen maken, net zoals die stevige gitaren. Op Meg Smith zelf is het even wachten, want in het begin wordt haar stem een beetje onderdrukt door de overige instrumenten. Pas naar het einde toe komt de zangeres tot haar recht en horen we pas echt hoe goed ze kan zingen, en daarmee ook haar emoties weet te uiten. Een beetje jammer dat ze daar zo lang mee wacht, want wij hadden eigenlijk veel meer van die kracht willen horen. Toch blijft “All the Things You’d Ruin” een geweldig lied en Meg Smith bewijst dat ze een artieste is om in de gaten te houden.

Instagram / Website / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Taylor Swift - 1989 (Taylor's Version) (From The Vault)

Geen ster schijnt de dag van vandaag feller dan die van de Amerikaanse Taylor Swift. Toen de popster in 2019 vernam dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single beabadoobee - "the way things go"

Geboren in de Filipijnen en opgegroeid in Londen heeft de getalenteerde zangeres-gitariste Bea Kristi zich de afgelopen tijd stevig in de muziekwereld…
AlbumsFeatured albumsRecensies

The National - First Two Pages of Frankenstein (★★★★): Nieuw hoofdstuk bij hetzelfde verhaal

Voor indieliefhebbers is eindelijk de grote dag aangebroken: de negende plaat van The National is beschikbaar! Vier jaar na het orchestrale (en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.