Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sub Focus – “Vibration (One More Time)” (feat. AR/CO)

Als de melodische drum-‘n-bassscene drie koningen zou kennen, is Sub Focus daar zeker een van. Nicolaas Douwma, een Brit met Nederlands klinkende naam, zit al twintig jaar in het wereldje en releasete in 2009 zijn debuutalbum, dat zijn carrière als een raket lanceerde. Dankzij de jaren aan ervaring heeft de Londenaar al heel wat op z’n palmares staan: meerdere mixes voor BBC Radio 1, een album met land- en genregenoot Wilkinson en samenwerkingen met andere drum-‘n-bassmeesters als Metrik en onze eigen Netsky. Tussen zijn Worship North America Tour samen met Dimension, Culture Shock en 1991 door trakteert hij ons vandaag op nieuwe muziek.

“Vibration (One More Time)” verwelkomt zijn luisteraars met een jeugdig koor dat de immerpositieve boodschap van samenhorigheid en eenheid verspreidt. ‘We come together in this place / and we dance and we live and we love’, horen we. Dat is exact wat mensen doen op de dansvloer, zo ook op het Spaanse festival waar de track om zeven uur ’s morgens in première ging. Het koor gaat vlotjes over in de typische drop: de feel goodtune wordt voorzien van een typische Sub Focusmelodie die vaak wat voorspelbaar is, maar toch steeds vernieuwend en enorm catchy blijft door de simpliciteit, herkenbaarheid en meezingbaarheid ervan. Als dit nummer je niet naar de zomer doet verlangen, zal geen enkel nummer dat doen.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Macky Gee - "Psychopath"

Als je met een been – en zeker met twee – in de drum-‘n-basswereld staat, mag je het bij de naam Macky…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fred V - "Take You There"

Er zijn bekendere artiesten tegenwoordig met de naam Fred, maar ook Frederick Vahrman maakte lange tijd furore als de helft van het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dimension - "Satellite" (feat. Alison Wonderland)

Ooit opgevist door Chase & Status, die het potentieel in Robert Etheridge wel zagen, schopte de Brit het tot het label van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.