Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Paris Jackson – “bandaid”

We kennen Paris Jackson natuurlijk voornamelijk als dochter van, maar dat betekent niet dat de Amerikaanse geen naam probeert te maken voor haarzelf. Naast model en actrice, wil ze ook haar stempel zetten in de muziekwereld. Het manusje-van-alles bracht in 2020 haar debuutalbum Wilded uit, wat een verzameling van zachte, soms wat zeemzoete indienummertjes naar voren bracht. Een vervolg kwam er in 2022 met haar ep the lost ep, waar ze nog even vasthield aan deze lieve stijl, maar kort daarna besloot Jackson om het toch over een andere boeg te gooien. Met “Lighthouse” koos ze resoluut voor een 90’s grunge sfeertje en deze lijn trekt ze duidelijk door naar haar nieuwste “bandaid”.

Voor de fans van Paris Jackson is het geen onbekend nummer, gezien “bandaid” al even een vaste plaats kent op haar setlist. Dat ze de mosterd haalt bij bands uit de 90’s grunge scene, valt direct op wanneer de eerste noten worden gespeeld. Een zachte opbouw, die snel gevolgd wordt door een steviger refrein en quasi het patroon volgt van een goede rollercoaster. Naar het einde toe laat ze zich dan ook volledig gaan door er nog een sessie geschreeuw aan toe te voegen. Paris Jackson volgt mooi de handleiding om een geslaagd grungenummer te maken, wat ons zeker doet uitkijken naar wat de zangeres nog meer in haar mars heeft.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

150 posts

About author
Bitter stadswijf
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Paris Jackson - "hit your knees"

In het afgelopen jaar heeft Paris Jackson haar muzikale vleugels uitgespreid, met de releases van nummers als “Bandaid” en “Just You”. Haar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.