FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Paradise City vult affiche aan met live-acts van RY X, Bolis Pupul, Lander & Adriaan en 13 anderen

© CPU – Joost Van Hoey

Na Adriatique en Nico Morano vult weekender Paradise City in het Vlaams-Brabantse Perk zijn affiche aan met liveoptredens van onder andere RY X, Bolis Pupul en Lander & Adriaan. Een van de vijf stages in de schaduw van Kasteel Ribaucourt is het podium waarop uitsluitend live-acts geprogrammeerd staan en op die manier een serieuze upgrade krijgt qua capaciteit en line-up. De artiesten die daar voor vuur zullen moeten zorgen, werden vandaag bekend gemaakt. Met MEYY, Bolis Pupul en Lander & Adriaan zit daar heel wat Belgisch talent tussen. Zo jaagt de organisatie wat verscheidenheid in de door dj’s gedomineerde line-up.

Misschien wel de grootste naam op de livestage is RY X, de Australische singer-songwriter die een mengeling van indie, folk en elektronica brengt. Ook Inner City, de groep achter Kevin Sanderson en een van de pioniers van de Detroit techno eind jaren tachtig, zakt af naar Perk en zal het publiek ongetwijfeld kunnen bekoren met hun hits “Good Life” en “Big Fun”. Daarnaast brengt Max Cooper zijn nieuwe audiovisuele show mee naar Vlaams-Brabant.

Naast internationale namen, spotten we ook heel wat Belgisch talent. Lander & Adriaan zullen met hun altijd interessante liveshow de bezoekers aan het dansen brengen, MEYY verzorgde in december nog het voorprogramma van Angèle en weet dus ook hoe ze en publiek moet entertainen en Bolis Pupul komt bewijzen dat hij ook zonder Charlotte Adigéry een dikke performance kan neerzetten. Tenslotte komen ook Belgen Stavroz, Aili en Tukan het beste van zichzelf geven.

Wie je ook aan het werk zal kunnen zien op de livestage tijdens het weekend van 30 juni en 1 en 2 juli zijn Erika de Casier, Flavien Berger, Oden & Fatzo, Pretty Girl, Rochelle Jordan, Svaneborg Kradyb en The Zenmenn.

Paradise City zet enorm in op duurzaamheid en is daarmee het groenste van België en een van de groenste festivals ter wereld. Het festival zet nachttreinen en elektrische pendelbussen in, werkt met zonne-energie en ledverlichting en gebruikt oplaadbare batterijen om hun productie van energie te voorzien. Daarvoor werd de organisatie al meerdere keren beloond door non-profitorganisatie A Greener Festival.

Meer info vind je op de website van Paradise City, waar je ook al kaarten, dagtickets en weekendtickets inclusief ontbijt, kan kopen.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Aili - "Fashion"

Het was alweer enige tijd geleden sinds we iets van Aili te horen hadden gekregen. Sinds het hitje “Dansu” vanop de gelijknamige…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Affiche Sonic City 2023 compleet met o.a. Stereolab, Eddie Chacon, Dream Wife en Jockstrap

Het clubseizoen is sinds vorige week officieel geopend en dus maken ook de indoorfestivals terug hun opwachting. Vlak voor de festivalzomer losbarstte,…
InstagramLiveRecensies

Stavroz, Nils Frahm, Portico Quartet & Alina Bzhezhinska @ Gent Jazz: Instrumentale hoogmis

Gent Jazz wist de afgelopen dagen al te scoren met onder meer de indrukwekkende stem van Gregory Porter, de hemelse zang van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.