FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

De Staat, Young Fathers, Young Marco en meer naar Best Kept Secret!

© CPU – Willem Devriendt

Nadat Best Kept Secret eerder deze maand de eerste grote worp namen op ons afvuurde voor de komende editie, kondigt het festival vandaag nog negen nieuwe namen aan die in juni mogen aantreden in de Beekse Bergen. De Nederlandse rockers van De Staat zullen een nieuw, speciaal project introduceren op Best Kept Secret. Ze worden vergezeld door meerdere landgenoten: dj Young Marco zal zijn opwachting maken in Hilvarenbeek, net als De ToegiftMarathon en Job & Fred Band (waar Vjeze Fur van De Jeugd Van Tegenwoordig de helft van uitmaakt). Er is ook een viertal internationale artiesten aangekondigd voor het driedaagse festival. De Schotse alternatieve hiphopformatie Young Fathers zal Best Kept Secret sieren met hun aanwezigheid, net als de Noorse hardcoreband Hammok, de Mexicaanse singer-songwriter Silvana Estrada en de Amerikaanse indiepopzanger Yot Club.

Weekendtickets voor Best Kept Secret 2023 zijn nog steeds te koop via de website. Later vandaag wordt de langverwachte dagindeling voor het festival bekendgemaakt, waarna morgen 23 februari om 12 uur de tickets van in de verkoop gaan. Best Kept Secret vindt dit jaar plaats van vrijdag 9 juni tot en met zondag 11 juni.

228 posts

About author
nederlandser dan ik krijg je het niet
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

De Staat, Sophie Straat, Mayorga en meer finaliseren Boomtown 2023!

Dit jaar vindt het grootste volksfeest van Gent, en misschien wel van heel België, plaats van 14 tot en met 23 juli….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single De Staat - "Running Backwards Into The Future"

Met mysterieus figuur Torre Florim als duivelse leider heeft De Staat in hun thuisland en bij hun zuiderburen al menig zaal doen…
InstagramLiveRecensies

Young Fathers @ Trix: Niet voor kakbroeken 

Vragen we aan Chat GPT wie Young Fathers is, dan beweert die dat het een hiphop en alternatieve r&b groep is. Zelf…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.