Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lady Lamb – “Between Two Trees”

© Shervin Lainez

Vorige week was het de tienjarige verjaardag van Lady Lambs debuutalbum Ripely Pine. Dat moet gevierd worden, dacht de artieste waarschijnlijk en hoe doe je dat beter dan met nieuwe muziek? Lady Lamb, oftewel Aly Spaltro, maakt al een hele tijd muziek en er staan ondertussen dan ook al enkele langspelers op haar discografie. De Amerikaanse singer-songwriter kondigde aan dat er binnenkort iets groots aankomt. Wat dat is, weten we voorlopig nog niet en daarom houden we ons voorlopig zoet met deze nieuwe “Between Two Trees”.

Voor trouwe fans van Lady Lamb zal “Between Two Trees” niet zo nieuw klinken. Ze speelde het eerder al live en eigenlijk bestaat het lied al een lange tijd. Toch wachtte Spaltro tot vandaag om het officieel uit te brengen, iets waar wij alleen maar tevreden mee kunnen zijn. Zoals gewoonlijk horen we een zachte gitaar die de single inleidt, waarna er een viool volgt die er een ietwat sombere toets aan geeft. Die viool past bij de inhoud, want de Amerikaanse lijkt te zingen over een duister maar ook zielig verhaal. In “Between Two Trees” heeft elk instrument en Lady Lambs vertellende stem hun eigen rol en toch weten ze samen een mooi geheel te vormen. Wij zijn dan ook alvast benieuwd wat de singer-songwriter ons nog meer zal brengen dit jaar.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Steve Gunn @ Trix (Bar): Kronkelende nevelslierten

Fans van het betere snarenwerk zijn al even vertrouwd met de muziek van Steve Gunn. De singer-songwriter groeide op in Pennsylvania en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cardinals – “If I Could Make You Care”

Afkomstig uit de Ierse stad Cork, vormen Euan Manning, Finn Manning, Darragh Manning, Kieran Hurley, Aaron Hurley en Oskar Gudinovic samen Cardinals….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The New Eves - "Astrolabe"

The New Eves is voorlopig nog een vrij onbekende naam in de muziekwereld, maar de band is hard aan het werk om…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.