Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Niall Horan – “Heaven”

© Zackery Michael

Toen de razend populaire boyband One Direction in 2015 een onbepaalde pauze inlaste (oftewel, een break-up), was het nog maar de vraag wie van de Britten zijn succes in groepsverband het best kon vertalen naar solosucces. In tegenstelling tot andere boybands waarbij de meeste leden een beetje in de vergetelheid belanden, zijn meerdere leden van One Direction erin geslaagd een succesvolle solocarrière na te jagen. Zo is het bijvoorbeeld praktisch onmogelijk om aan Harry Styles te ontkomen, maar ook Niall Horan heeft in de afgelopen jaren naam voor zichzelf gemaakt met zijn lieflijke folkpopliedjes. Dat bewees hij met zijn prima debuut Flicker uit 2017, maar opvolger Heartbreak Weather uit 2020 liet ons een beetje koud. We hopen dat de Ier dit zal rechtzetten met zijn aanstaande derde plaat The Show, waar we vandaag een eerste voorproefje van krijgen met “Heaven”.

Liefde is misschien wel een van de mooiste dingen in het leven en dat maakt Niall Horan ons nog maar eens duidelijk op “Heaven”. Hij is dolgelukkig en smoorverliefd, en weigert om deze gevoelens onder stoelen of banken te steken. Horan wil zich niet teveel bezighouden met wat er allemaal fout zou kunnen gaan en gewoon genieten van het moment, want je weet niet hoe het loopt. Zelfs al resulteert dit allemaal in een gebroken hart, dan was het alsnog een hartstikke mooie tijd. Het is een lieve, optimistische boodschap die de Ier brengt tegen een catchy soundtrack met dromerige gitaren en een prominente bas, en een groots refrein dat het ongetwijfeld goed zal doen in een livesetting. Ja, “Heaven” is absoluut een beetje zoetsappig, maar we kunnen niet ontkennen dat Niall Horan een brede glimlach op ons gezicht weet te toveren!

The Show verschijnt op 9 juni. Hij zal dit album introduceren op het Nederlandse Pinkpop op 16 juni.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

252 posts

About author
nederlandser dan ik krijg je het niet
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Mitski - "Star" & "Heaven"

Vorig jaar stond de Japans-Amerikaanse zangeres Mitski nog in een hopeloos uitverkochte Chapiteau tijdens Les Nuits Botanique met haar recentste langspeler Laurel…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Beharie - "Heaven"

Sinds 2019 hebben we er met Beharie een heus talent bij. De Noorse zanger combineert zijn soulvolle stem met r&b en folk,…
InstagramLiveRecensies

Pinkpop 2023 (Festivaldag 1): Extra laag roze

Pinkpop, het roze feest der gezelligheid, is weer aangebroken. Ondanks het warme weer en de brandende zon liep ook dit jaar de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.