Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ayra Starr – “Sability”

Twintig lentes jong en goed op weg om een echte wereldster te worden: Ayra Starr! De Nigeriaanse verovert momenteel met haar zeemzoete afropop de muziekwereld en ook wij zijn zodanig overtuigd van haar kunnen dat we haar een kleine maand geleden al tipten als een van de Grote Beren Van Morgen. Een eerste album loste ze reeds in 2021, al bleef ze daarna niet op haar lauweren rusten. Ze werkte samen met grote namen als Wizkid en Rema en is bovendien al een tijdje in de weer met een tweede album. Voor een update omtrent dat laatste is het nog iets te vroeg, maar met “Sability” lost Ayra Starr wel haar eerste single in meer dan een half jaar.

Van de muziek van Ayra Starr krijg je een spontane glimlach op je gezicht en dat is met “Sability” niet anders. Het vrolijke deuntje is een brok positiviteit waarbij de serotonine uitstoot haast automatisch de hoogte in gaat, ook al ben je nu (nog) niet de grootste afropopfan. De kers op de taart en misschien toch wel het belangrijkste ingrediënt blijft op “Sability” hoe dan ook de zang van Ayra Starr, die zoals steeds lekker gezwind en monter overkomt. Catchy is het ook nog eens in het kwadraat zonder ook maar een seconde te vervelen. Ayra Starr doet haar naam gewoonweg alle eer aan op “Sability” en fonkelt nog net dat tikkeltje feller.

Facebook / Instagram / Website / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2016 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ayra Starr - "Commas"

Een Grote Beer van Morgen is de Nigeriaanse Ayra Starr al lang niet meer, want het gebeurt allemaal hier en nu voor…
FeaturesInstagramUitgelicht

De Internationale Grote Beren Van Morgen 2023: Een terugblik

Er gaat geen dag voorbij waarop we met Dansende Beren niet over nieuwe muziek schrijven en zo doen we bijna elke dag…
Muzieknieuwtjes

BBC Sound of 2024 maakt longlist bekend

In december worden we traditiegetrouw overstelpt met allerlei jaarlijsten die terugblikken op het afgelopen muziekjaar, maar december is ook de maand waarin…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.