Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Amrita Khan – “Loyalty”

© CPU – Jens Cappaert

Op regelmatige basis organiseren we met Dansende Beren zelf concertavonden, waar we opkomend Belgisch talent de kans geven om zichzelf voor te stellen aan een enthousiast publiek. Afgelopen oktober kon je bijvoorbeeld de Brussels-Pakistaanse zangeres Amrita Khan aan het werk zien op ons Showcasefestival in Pilar, waar de opkomende zangeres haar talent onder bewijs stelde. Haar muziek leunt aan bij de dromerige melodieën van onder meer Sabrina Claudio, SZA en Giveon, waardoor we steeds weer benieuwd zijn naar nieuw werk van dit veelbelovend talent.

Amrita Khan bracht haar nieuwe single “Loyalty” al live op ons showcasefestival en ook de studioversie voldoet volledig aan onze verwachtingen. De betoverende intro blijkt al snel de basis te vormen voor de rest van de productie, die in alle zachtheid de juiste nuances legt waardoor Khan haar stem als hoofdinstrument kan inzetten en ze ons met prachtige zanglijnen mee laat genieten van haar zoektocht naar loyaliteit. Als er een ding zeker is na het beluisteren van “Loyalty”, dan is het wel dat wij nog lang loyaal zullen blijven luisteren naar de r&b-soul van deze in de gaten te houden stem.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1835 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
FeaturesInterviews

Maak kennis met Amrita Khan: 'Ik wil het publiek absorberen in een magische safe space'

We hebben er lang op gewacht, maar op donderdag 6 oktober vindt er eindelijk nog eens een Dansende Beren Showcase plaats. Voor deze editie trekken…
InstagramMuzieknieuwtjesUitgelicht

Dansende Beren organiseert nieuwe showcase op 6 oktober in Pilar Brussel

Donderdag 6 oktober 2022! Het is een datum die je maar best met een dikke alcoholstift in je agenda aanduidt, want dan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.