FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Belle and Sebastian, Sylvie Kreusch, Whispering Sons en meer naar Live /s Live 2023!

© CPU – Joost Van Hoey

De affiche van Live /s Live krijgt vandaag een kleine upgrade. Op zaterdag 24 juni krijgen The War on Drugs, Balthazar en Warpaint namelijk het gezelschap van twee Belgische artiesten. Zo maakt ook Sylvie Kreusch haar opwachting in de Antwerpse Middenvijver voor een van haar weinige Belgische festivaloptredens deze zomer, terwijl School is Cool met het nieuwe album Brittle Dream een echte thuismatch mag spelen. Over een thuismatch gesproken: een dag later mag dEUS het festival als headliner afsluiten en daar blijft het niet bij. Tom Barman en co. cureren namelijk de line-up van de zondag en die ziet er meer dan aardig uit. De Schotse band Belle and Sebastian ging met veel plezier in op de uitnodiging om er nieuwe plaat Late Developpers te komen voorstellen. Ook van de partij: de Limburgse trots Whispering Sons evenals de Antwerpse band The Hickey Underworld. Laatstgenoemde kondigde afgelopen week hun comeback aan en speelt op Live /s Live een van hun eerste festivaloptredens in meer dan zeven jaar.

Live /s Live 2023 gaat komende zomer door in de Antwerpse Middenvijver. De ticketverkoop voor beide dagen is reeds gestart (die voor de dag van dEUS start om 12u). Voor een normaal dagticket betaal je 80 euro en net zoals vorig jaar zijn er verschillende upgrades mogelijk om je festivalervaring van meer comfort te voorzien. Binnenkort komt de organisatie met nog meer verrassingen.

1772 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Alabaster DePlume, STAKE, Whispering Sons en meer naar Boomtown!

Van 14 t.e.m. 23 juli wordt Gent het epicentrum van kunst en cultuur. Tijdens de eerste zeven dagen van de Gentse Feesten…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Black Box Revelation, Whispering Sons, Noordkaap en meer voor Rock Olmen

Vorig jaar kreeg de Olmense festivalganger voor een eerste maal een volledig tweedaagse voorgeschoteld. Dat editie 2022 een succes mag genoemd worden,…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Belle and Sebastian - Late Developers (★★★½): Even op het verkeerde been gezet

Enkele dagen geleden verraste Belle and Sebastian ons volledig. De Schotse indieband bracht namelijk uit het niets een single uit, die de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.