Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SOMOH – “My Body Is A Friend”

Dat 2023 een belangrijk jaar zal worden voor SOMOH, is nu al een feit. De Britse brengt namelijk over twee maanden haar debuut-ep, A Plan To Get Home, uit. Daarvan kregen we al twee singles, “Anything” en “I Know You Care”, te horen. Sophia Mohan, zoals de zangeres echt heet, wil met haar ep uitdrukken hoe ze het ervaarde om volwassen te worden. Zo besefte ze dat het leven niet altijd even mooi kan zijn, dat sommige gevoelens eng zijn en dat je jezelf moet accepteren zoals je bent. Dat laatste drukt ze uit in haar nieuwste single “My Body Is A Friend”.

De titel spreekt een beetje voor zich: SOMOH is dankbaar voor haar lichaam en beseft dat ze er respectvol mee moet omgaan. De Britse schreef “My Body Is A Friend” tijdens een moeilijke periode, wat te horen is aan haar stem. Die wisselt af tussen mooi breekbaar en aangenaam zacht, dat laatste meestal tijdens het refreintje waarin ze haar lichaam accepteert. SOMOH gebruikt als enige ondersteuning een rustige gitaar en meer heeft ze eigenlijk niet nodig om ons mee te krijgen. Ze vertelt op een eerlijke manier over hoe ze zich voelde en lijkt de luisteraar op het einde zelfs een beetje gerust te stellen. “My Body Is A Friend” is opnieuw een geslaagde single die aantoont dat SOMOH heel wat talent bevat.

De debuut-ep van SOMOH, A Plan To Get Home, verschijnt op 27 maart.

Instagram / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SOMOH - "I Know You Care"

Volgend jaar lanceert SOMOH haar eerste ep, maar eerst maakt ze ons nog wat warm met nieuwe muziek. De twintigjarige zangeres debuteerde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.