Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SOMOH – “I Know You Care”

Volgend jaar lanceert SOMOH haar eerste ep, maar eerst maakt ze ons nog wat warm met nieuwe muziek. De twintigjarige zangeres debuteerde vorig jaar met “I’ve Been Saying This” en wil zichzelf nu echt op de kaart zetten met die aankomende A Plan To Get Home. SOMOH wil met haar eerste langspeler de overgang van kind naar volwassene uitdrukken, een fase waarin ze zich nu bevindt. We kregen al een eerste voorsmaakje in de vorm van “Anything”, dat ging over het accepteren van liefde. Met deze nieuwe “I Know You Care” wil ze een ander probleem aanhalen.

“I Know You Care” opent met een zacht gitaartje, waarna SOMOH de leiding neemt met haar stem. Soms kwetsen personen haar, maar ze vindt het dan gemakkelijker om zich te verwijderen van de situatie in plaats van de persoon in kwestie te confronteren. Met dit nummer uit ze die frustratie die ze daardoor heeft opgebouwd en confronteert ze muzikaal zulke mensen. In plaats van dat het lied boos overkomt, horen we bijna een uitgeputte SOMOH zingen. De Britse klinkt bij momenten ook mooi breekbaar. Tijdens de refreinen komt er een drum bij, maar het is niet dat het geheel daardoor steviger wordt en dat hoeft hier eigenlijk niet. SOMOH is er klaar mee en laat dat horen op een zachte maar gevatte manier op “I Know You Care”.

Instagram / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.