Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single slowthai – “Feel Good”

© CPU – Stijn Verbruggen

We gaan allemaal wel eens door een periode waarin niets echt lekker lijkt te gaan. Het voelt dan alsof vrijwel alles helemaal mis gaat, en het is dan ongelooflijk makkelijk om onszelf te verliezen in pessimisme en neerslachtigheid. Hoewel het goed is om onszelf af en toe de ruimte te geven om ons slecht te voelen, is het des te belangrijker dat we de hoop niet verliezen en dat we de focus leggen op de vele goede dingen die het leven te bieden heeft. We geven toe: dat is makkelijker gezegd dan gedaan, maar slowthai’s nieuwste single “Feel Good” zal ons ongetwijfeld helpen om onze donkerste dagen een beetje beter te maken!

“Feel Good” is misschien wel het meest optimistische nummer dat we tot nu toe uit de koker van slowthai kregen. Waar we normaal een wat meer duistere sound gewend zijn van de Brit, krijgen we op zijn nieuwste song juist een vrolijk upbeat punkdeuntje voorgeschoteld met een prominente bas én achtergrondvocals van Shygirl. Zoals de titel misschien al wel suggereert, gaat “Feel Good” over jezelf de moed en kracht geven om je goed te voelen en door te gaan in tijden van tegenslagen. ‘Life gives you lemons, just keep your head upright’, adviseert slowthai ons dan ook. Het repetitieve refrein waarin de rapper blijft herhalen dat die zich goed voelt, is ongelooflijk aanstekelijk en slaagt erin ons ook te laten geloven dat het goed gaat. Niet zijn meest baanbrekende nummer, deze “Feel Good”, maar zeker wel eentje die we vaak op zullen zetten wanneer het slecht gaat!

“Feel Good” staat op slowthai’s nieuwste album UGLY, dat op 3 maart zal verschijnen. Op vrijdag 30 juni staat slowthai op Rock Werchter.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

228 posts

About author
nederlandser dan ik krijg je het niet
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shygirl - "Playboy / Positions"

Shygirl is zonder twijfel een van onze favoriete popsterren van het moment. De Britse weet al een tijdje hoge ogen te gooien…
AlbumsFeatured albumsRecensies

slowthai - UGLY (★★★★★): Lelijkheid op het allermooist

Wij weten niet zo goed wat het is, maar we raken altijd in de ban van artiesten die overduidelijk een gekwelde ziel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single slowthai - “Selfish”

Een van de releases waar we dit jaar ongetwijfeld het meest naar uitkijken, is toch wel het derde studioalbum van slowthai. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.