Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sun Room – “Kaden’s Van”

© Kelly Hammond

Wie denkt aan Californië, ziet al snel palmbomen en surferboys voor zich. Wel, laat net dat hetgeen zijn dat de muziek van Sun Room representeert. Het viertal van aan de Amerikaanse Westkust gaat met zijn twee ep’s nog niet zo heel lang mee, maar begint nu wel stilletjes aan op te duiken in enkele toonaangevende Spotify-playlists. Dat er dan ook een nieuwe ep aan zit te komen, mag geen verrassing zijn. De band trekt binnenkort namelijk op tour in het voorprogramma van Inhaler (nadat dat vorig jaar in Europa al het geval was, dit keer weliswaar door eigen land) en zal tijdens die shows heel wat nieuw materiaal promoten. Het nieuwe “Kaden’s Van” klinkt alvast alsof het de zaal een eerste keer aan het dansen kan krijgen.

Na het plezante “Cadillac” van enige tijd geleden, trekt Sun Room bij deze dus zijn rock-‘n-rolllijn door op “Kaden’s Van”; een nummer waarop niets moet en alles mag. Letterlijk. ‘No job, no pay, don’t need it anyway / No plan today while we still got the summertime’, klinkt het namelijk in de refreinen, en laat dat nu ook de belichaming van de single tout court zijn. Dankzij fijne surfy gitaartjes breekt de zon al snel door het wolkendek en doet de band zijn naam meteen ook alle eer aan. “Kaden’s Van” is met andere woorden een muzikale glimlach, waardoor stilstaan niet tot de opties behoort!

Outta Their Minds verschijnt op 3 maart.

Instagram / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2122 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 40 beste ep's van 2023

In het digitale tijdperk moet alles steeds sneller en urgenter gebeuren, vandaar dat de ep ook een belangrijker medium wordt om jezelf…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sun Room - "Cadillac"

Sun Room is een bende vrienden uit het zuiden van Californië die graag gaat surfen en muziek maakt in de bloedhete garage….
InstagramLiveRecensies

Inhaler @ Koninklijk Circus (Cirque Royal): Zoals de ouden zongen, piepen de jongen

België houdt van Inhaler en Inhaler houdt van België. De Ierse band speelde gisteren in het Brusselse Koninklijk Circus een van hun…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.