Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Daniel Caesar – “Do You Like Me?”

Daniel Caesar kennen we in België vooral door “Peaches”, zijn samenwerking met Justin Bieber op diens laatste plaat Justice. Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan is Caesar echter een wereldster en stond hij onder meer op Coachella. Zijn soulvolle stem en aangeboren verleidingstalent weten ons al jaren te betoveren. CASE STUDY 01, de recentste plaat van Caesar dateert alweer van 2019 en daarmee is het hoog tijd voor een opvolger. Na “Please Do Not Lean” in 2022, krijgen we met “Do You Like Me?” een nieuwe single van hoogstwaarschijnlijk een groter project.

Een aantal zeemzoete oeh’s wekken de indruk dat we in een pot verrukkelijke honing gevallen zijn, maar even later neemt een laidback beat de leiding. De stem van Daniel Caesar is zoals vanouds met soul doordrenkt en daardoor hangen we meteen aan de beste mans lippen. Echt veel gebeurt er niet op “Do You Like Me?”, maar toch voelt het alsof we ons in een paradijselijke omgeving bevinden. Verandering van spijs doet eten, maar van de mierzoete creaties van Daniel Caesar krijgen we voorlopig nog niet genoeg.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

591 posts

About author
Dansende Beer met een hart voor Scandinavische popmuziek, sad girl music (lees: Phoebe Bridgers) en Franstalige dingen.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lil Yachty – Let’s Start Here. (★★★½): Gewaagde nieuwe start

Het laatste album van de Grammy-genomineerde muzikant Lil Yachty dateerde alweer van drie jaar geleden; tijd voor een nieuw dus. De Amerikaan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Daniel Caesar - "Please Do Not Lean" (feat. BADBADNOTGOOD)

In de Verenigde Staten is Daniel Caesar een megaster, maar in België kennen de meesten hem vooral van de Justin Bieber-samenwerking “Peaches“….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Omar Apollo – “Invincible” (feat. Daniel Caesar)

In een tijdperk waar lipsyncende tieners ons nog ongemakkelijk maakten in plaats van onze harten te stelen, was er Omar Apollo. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.