Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Daniel Caesar – “Please Do Not Lean” (feat. BADBADNOTGOOD)

In de Verenigde Staten is Daniel Caesar een megaster, maar in België kennen de meesten hem vooral van de Justin Bieber-samenwerking “Peaches“. Zijn laatste album Case Study 01 ligt ondertussen ook alweer drie jaar achter ons, maar gelukkig staat er voor later dit jaar een opvolger op de planning. Op Coachella testte Daniel Caesar afgelopen week al eens het nieuwe nummer “Please Do Not Lean” in zijn fel bejubelde set, en kondigde hij meteen ook aan dat het nummer deze week zou uitkomen. Een bijrol is weggelegd voor de Canadese jazzband BADBADNOTGOOD, die als begeleidingsband het nummer muzikaal mocht onderbouwen.

De terugkeer van Daniel Caesar is er eentje van pure klasse! “Please Do Not Lean” begint teder en gevoelvol met enkel de soulvolle stem van Caesar en een begeleidende piano. Op de bijdrage van BADBADNOTGOOD hoeven we echter niet lang te wachten, want na de eerste verse mag de gelauwerde jazzband invallen zoals alleen zij dat kan. Met hun ongeëvenaarde gevoel voor takt en hun groovyness passen ze perfect bij de zeemzoete stem van Daniel Caesar. Vooral in het laatste stuk van het nummer harmoniëren de artiesten ijzersterk met elkaar en voel je de magie die er in de studio hing door je luidsprekers vloeien. Een verfijnde single met andere woorden waarmee Daniel Caesar de toon zet voor de rest van de nieuwe plaat.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1869 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lil Yachty – Let’s Start Here. (★★★½): Gewaagde nieuwe start

Het laatste album van de Grammy-genomineerde muzikant Lil Yachty dateerde alweer van drie jaar geleden; tijd voor een nieuw dus. De Amerikaan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Daniel Caesar - "Do You Like Me?"

Daniel Caesar kennen we in België vooral door “Peaches”, zijn samenwerking met Justin Bieber op diens laatste plaat Justice. Aan de andere…
InstagramLiveRecensies

BADBADNOTGOOD @ Ancienne Belgique (AB): Zintuigelijke beproeving

BADBADNOTGOOD is een graag geziene gast in ons land. Voor de elfde keer speelden ze in België, maar voor een echte zaalshow…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.