Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single P!nk – “TRUSTFALL”

© CPU – Chris Stessens

Over enkele maanden komt P!nk opnieuw met haar circus naar België en dat mag je eigenlijk vrij letterlijk nemen. Naast een nagelnieuw album onder de ene arm en een grote lading hits onder de andere, kunnen we ons naar goede gewoonte terug verwachten aan een spetterende show met leuke choreografieën, kledingwissels, glitter, glamour en (wat P!nk zo uniek maakt) acrobatie. De Amerikaanse vliegt ondertussen al jaren met regelmaat over het podium én het publiek en zo neemt ze haar fans letterlijk mee naar hogere sferen, zonder dat ze daarvoor een lijntje coke moet snuiven op podium.

Begin november kregen we “Never Gonna Not Dance Again” te horen en dat was de eerste single van Trustfall, het negende album van de artieste. Over een kleine maand ligt die nieuwe langspeler al in de winkelrekken en ondanks dat P!nk normaal gezien langsgaat bij verschillende talkshows of de boel onveilig maakt op awardshows, moeten we het dit keer doen zonder veel promo. Misschien moet de muziek deze keer voor zichzelf spreken, want met een titel als “Never Gonna Not Dance Again” maak je je boodschap natuurlijk al duidelijk. Jammer genoeg was de popsong wat plat en van de (pop)rock waarmee ze ooit naam maakte, is er nog weinig te merken.

Nu ja, de grootste sterren schieten wel eens mis en wie weet herpakt P!nk zich met de volgende single van Trustfall. Voor de titeltrack kroop de artieste in de studio met de Britse Fred again.. en zo zou “TRUSTFALL” wel eens een nieuwe hit kunnen worden. Baanbrekend is het niet, maar er zit vanaf het begin wel een zekere spanning in de song. Daardoor zijn we benieuwd naar wat er nog zit aan te komen en gelukkig krijgen we steeds meer en meer te horen. Het lied bloeit open als een lichtgevende bloem die uiteindelijk ook glitter en confetti uitspuwt. Uiteindelijk is het misschien net iets té voorspelbaar doordat de grote apotheose ontbreekt, maar fans van P!nks popmuziek zullen er naar alle waarschijnlijkheid wel vrolijk van worden. De titelsong van het negende album is beter dan de voorgaande single, maar voorlopig kijken wij vooral uit naar de hits tijdens haar volgende Belgische show.

Trustfall verschijnt op 17 februari en op 17 juni bouwt P!nk een feestje op Werchter Boutique.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1195 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single P!nk - "All Out of Fight"

Mocht Erik Van Looy ons vragen wat we over P!nk weten, dan zouden we de woorden ‘Amerikaans’, ‘zangeres’, ‘acrobatie’ naar zijn hoofd…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello, P!nk & Sting - "Dreaming"

Soms denk je wel eens: nu hebben we de gekste samenwerkingen wel allemaal gehad. Maar kijk, die gedachte kan bij deze meteen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.