Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sans Soucis – “Merchants”

© Hollie McCandless-Desmond

Als je iets met muziek wilt doen in je leven, dan lijkt het bijna onvermijdelijk om vanuit Europa langs het Verenigd Koninkrijk te passeren. De Italiaans-Congolese Sans Soucis trok op hun twintigste naar Londen om hun muzikale droom vorm te geven. Dat gaat niet ongezien voorbij, want naast een passage op het grootste showcasefestival van Europa afgelopen week, mocht Sans Soucis ook een Music Moves Europe-award meenemen naar huis. Het jaar lijkt zowaar goed begonnen voor de artiest die met “Merchants” een fijn nummer brengt dat geïnspireerd lijkt door de jaren tachtig.

Sans Soucis neemt ons op “Merchants” mee in een psychedelische trip vol vreemde, maar catchy synthesizerklanken. Grote veranderingen in het leven van de artiest, waaronder emigreren naar Londen, vormden de basis van een persoonlijke coming-of-age die een muzikale vertaling vindt in deze nieuwe single. Het geheel klinkt vrolijk en zacht, maar nodigt ook uit tot het bezetten van de dansvloer terwijl die alle kleuren van de regenboog aanneemt. Een geanimeerde videoclip zet het ietwat bizarre, psychedelische aspect meer kracht bij terwijl Sans Soucis zich in de kijker zingt tot een van de artiesten om in de gaten te houden dit jaar.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 2): Onvoorziene omstandigheden deluxe

Wie een planning had gemaakt voor vrijdag, kon die al meteen in de vuilbak gooien. Het aantal geannuleerde acts op vrijdag was…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.