Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single TWICE – “MOONLIGHT SUNRISE”

Als we denken aan TWICE, denken we aan catchy muziek met een leuk en gemakkelijk dansje. Het is een formule die aanslaat, zo blijkt, en de Zuid-Koreaanse groep wist er al elf ep’s en drie albums mee te vullen. Ook scoorden ze in het verleden al redelijk wat hitjes, zoals “Cheer Up“, “TT” en “Fancy“. Dit jaar brengt het negental opnieuw een ep uit, terwijl de vorige nog maar van afgelopen zomer dateert. Dat TWICE zich op Our Youth waarschijnlijk zal vasthouden aan hun vaste formule, is alvast te horen op “MOONLIGHT SUNRISE”.

TWICE staat bekend om hun energierijke en aanstekelijke muziek, iets dat bij “MOONLIGHT SUNRISE” niet anders is. Wat wel opvallend is, is dat het nummer volledig in het Engels is, waarschijnlijk om zich meer te richten op internationale fans. Inhoudelijk biedt het lied ons niet zoveel, waardoor de kans groot is dat de muzikale meerwaardezoeker dit links zal laten liggen. Op zich horen wij ook weer hetzelfde en is het niet dat TWICE met iets verrassends of nieuws komt. Al bij al is “MOONLIGHT SUNRISE” een catchy liedje dat, al dan niet ongewild, nog enkele dagen in ons hoofd zal blijven zitten.

Facebook / Instagram / Website / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Taeyang - "VIBE" (feat. Jimin)

Het was een tijdje stil rond de Zuid-Koreaanse zanger Taeyang. Zijn laatste solomuziek dateert van 2017, met het album White Night. Een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ENHYPEN - "ZERO MOMENT"

In 2020 opende een nieuwe wereld voor zeven Zuid-Koreanen; Heeseung, Jay, Jake, Sunghoon, Sunoo, Jungwon en Ni-ki wonnen namelijk I-Land. De talentenjacht…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bily Acoustie - "When It's Cold"

Op de soundtracks van Zuid-Koreaanse televisiereeksen zien we vaak dezelfde namen terugkeren, waaronder ook Bily Acoustie. De zanger debuteerde in 2013 en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.