Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ed Sheeran – “F64”

© CPU – Nathan Dobbelaere

De naam Ed Sheeran doet ons automatisch wegdromen naar afgelopen zomer, naar zijn optredens in het Brusselse Koning Boudewijnstadion. Daar zongen zijn fans uitbundig mee met al zijn bekende en minder bekende songs. Vanaf nu kunnen we daar een nieuwe song aan toevoegen. In de nieuwe song “F64” eert Ed Sheeran zijn overleden vriend Jamal Edwards. Het wordt misschien niet meteen een oorwurm, of een meezinger, maar eerder een lied om stil te staan bij wat een verlies met iemand kan doen. Deze song maakt duidelijk hoe belangrijk Edwards was voor Sheeran.

Hij legde zijn verdriet en rouwproces vast in een pakkende freestyle. Een muziekstijl die we van hem niet gewoon zijn. Enkel in de refreinen zijn de woorden overgoten met een typische Ed Sheeran-saus. De strofes in “F64” volgen elkaar snel op, maar komen wel binnen. De woorden komen duidelijk recht uit zijn hart. De setting waarin “F64” werd gefilmd, bezorgt ons nog meer kippenvel. Een kwetsbare Ed Sheeran stond ’s nachts in het lege Stamford Bridge. Dat is het thuisstadion van Jamals favoriete voetbalclub Chelsea FC. Luisteraars die ook een dierbare zijn verloren gaan zich zeker herkennen in deze song. Wij pinkten alvast een traantje weg.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Sam Smith – Gloria (★★★½): Slotakkoord van tweede adolescentie

Luister eens naar de grootste hits van de afgelopen jaren en je zal Sam Smiths stem gegarandeerd horen terugkomen. De singer-songwriter draait…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vianney - "Call On Me" (feat. Ed Sheeran)

Bij heel wat Franstaligen is Vianney zeer bekend, maar ook bij de Nederlandstaligen doet zijn naam waarschijnlijk een belletje rinkelen. In 2016…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ed Sheeran - "Celestial"

Op een dag wordt je wereldberoemd, rijg je de hits aan elkaar en weet je stadions in sneltempo uit te verkopen. En…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.