Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kali Uchis – “I Wish you Roses”

© CPU – Matthias Engels

Nadat Miley Cyrus vorige week nog pretendeerde bloemen voortaan zelf te kopen, wenst Kali Uchis je nu een aantal rozen toe. De Colombiaans-Amerikaanse artieste heeft zes jaar na haar tamelijk sterke debuutalbum Isolation nog steeds een grote aanhang en behoort cijfermatig zelfs tot een van de populairste Latijn-Amerikaanse artiesten van het moment. Haar vorige album Sin Miedo (del Amor y Otros Demonios)  scoorde drie jaar geleden iets minder dan verwacht, maar dat zal ze met haar aankomende derde album proberen rechttrekken. Na het teleurstellende “NO HAY LEY” toont Kali Uchis met “I Wish you Roses” dat er nog steeds een innovatieve artieste in haar schuilt.

Eigenlijk kon het alleen maar bergop gaan na die uitschuiver die “NO HAY LEY” was en toch is het geen evidentie om terug naar oude sterktes te groeien. “I Wish you Roses” voelt dan ook als een fijne ‘retour en force’ met heel wat nieuwe elementen. Zo is de psychedelische sfeer in de instrumentatie een perfecte vrijgeleide voor de dromerige engelenstem van Kali Uchis. “I Wish you Roses” kabbelt geleidelijk aan voort, maar weet toch nog boeiend en spannend te blijven dankzij het zeemzoete refrein en de verfijnde strofes. Wij wensen Kali Uchis in ieder geval een groot boeket rozen en dat ze deze opwaartse spiraal met haar volgende single kan verderzetten.

Facebook / Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1987 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #39

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kali Uchis - "NO HAY LEY"

Heel even leek het erop dat Kali Uchis een van de nieuwe grote popsterren van deze generatie zou worden. Zo’n vier jaar…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Les Ardentes pakt uit met Megan Thee Stallion, Kali Uchis, Frenetik en meer!

De kans is misschien niet zo groot, maar mocht de festivalzomer op miraculeuze wijze toch nog doorgaan, dan heeft het Luikse Les…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.