Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Skrillex & Bobby Raps – “Leave Me Like This”

© Marilyn Hue

2023 wordt zonder enige twijfel een hoogjaar voor de fans van Skrillex. Sonny Moore vierde al in de eerste week van het nieuwe jaar zijn comeback met maar liefst twee singles in de vorm van “Rumble” (met Fred again.. en Flowdan) en “Way Back” (met PinkPantheress en Trippie Redd), die het allebei meteen ook schopten tot hitjes. Het moet snel gaan voor de Amerikaanse dj en producer, want met QFF / DGTC — uiteraard nog werktitels — zit er een dubbelalbum aan te komen. Aan de vele snippets die online circuleren te horen, ziet het er dan ook naar uit dat er nog enkele indrukwekkende collabs aan zitten te komen. Zo zouden er nog samenwerkingen met onder andere Missy Elliott en Yung Lean op de planning staan, maar voor het zover is, zullen we onze dansbenen op de proef moeten stellen met deze “Leave Me Like This”.

Voor zijn nieuwste creatie sloeg Skrillex de handen in elkaar met Bobby Raps, maar voor de fans van het genre zal de track ongetwijfeld bekend in de oren klinken. “Leave Me Like This” is namelijk het nummer dat op ondertussen legendarische manier onderbroken werd door een fan tijdens de Boiler Room-set van Fred again.., dus dat stilstaan niet tot de opties behoort, lijkt meer dan duidelijk. De single werd er namelijk eentje die bol staat van dreunende house-beats die een zaal helemaal op z’n kop zouden kunnen zetten. Bobby Raps speelt in dat verhaal de hedendaagse factor, die van “Leave Me Like This” een nummer maakt dat op elk feestje gedraaid zou moeten worden. Mocht je het dus nog niet doorhebben: Skrillex is hélemaal terug.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1757 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fred again.., Skrillex & Four Tet - "Baby again.."

Als we het hebben over dé rijzende ster van de afgelopen maanden binnen het muzieklandschap, dan zou Fred again.. ongetwijfeld tussen de…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Skrillex – Quest for Fire (★★★½): Nieuw talent zorgt voor vuur

Dat 2023 Skrillex’ jaar moest worden, werd al op 1 januari duidelijk. Op Sonny Moores socials verscheen onder het bijschrift ‘QFF/DGTC 23’…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Skrillex & Bladee - "Real Spring"

Skrillex startte zijn carrière als dubstepproducer, maar ging de laatste jaren steeds meer samenwerken met mensen buiten het genre. Op muziekstreamingdiensten haalde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.