Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Indy – “Hometown”

In september vorig jaar debuteerde Indy Yelich met “Threads”. Ze is dus nieuw in het muzieklandschap, al zal dat wereldje waarschijnlijk niet zo onbekend zijn voor haar. Ze is namelijk de zus van de zangeres Lorde, die al meer dan een decennia muziek maakt. Met slechts drie liedjes op haar oeuvre heeft Indy nog niet zoveel te bieden, maar binnenkort komt daar verandering in. Volgende maand verschijnt haar debuut-ep Threads, waarvan ze dus al de titeltrack en ook “Killer” liet horen. Om nog een beter beeld van haar sound te schetsen, laat de artieste nu ook “Hometown” op ons los.

Vier jaar, zo lang duurde het vooraleer Indy “Hometown” afwerkte. Met haar unieke stem creëert ze een nostalgisch gevoel. De zangeres zingt over haar jeugd, voornamelijk haar tienerjaren. Aan de ene kant horen we een optimistische zangeres die herinneringen ophaalt, zoals ‘Nineteen and we haunted streets that we knew so well’. Anderzijds klinkt ze ook melancholisch en heeft ze spijt van dingen die ze niet kon doen, wat ze zo mooi verwoord als ‘Conversations we made, it’s been staining my days / Things that I didn’t say’. Als ondersteuning horen we voornamelijk een piano en synths, die haar emoties versterken. Indy kan haar gedachten mooi verwoorden en we kunnen niet wachten om meer van haar te horen op haar debuut-ep.

Threads verschijnt op 17 februari.

Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Elephant - “Hometown”

Dat het Nederlandse indielabel Excelsior Records een goed neusje heeft voor indietalent, bewijzen ze al jaren. Zo waren er in de eerste…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Liyah Knight - "Threads"

Soms moet je eens de wereld rond om nieuwe muziek te ontdekken. In het geval van Liyah Knight mag je dat gerust…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.