Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vagabon – “Carpenter”

Vagabon is misschien niet meteen een artiest die tot de verbeelding spreekt, maar Laetitia Tamko kan wel op een trouwe fanbase rekenen. Daaronder ook bekendere namen als Arlo Parks en Donna Missal. Dat heeft de Kameroens-Amerikaanse voor een groot deel te danken aan haar zelfgetitelde debuutplaat, die onlangs overigens ook zijn derde verjaardag vierde. Daarop stonden met pakweg “Water Me Down” en “Flood” een paar bescheiden hitjes, maar die dateren dus ook alweer van een tijdje geleden. Hoog tijd voor een nieuw hoofdstuk dus, dat vandaag van start gaat met single “Carpenter”.

Met die nieuwste creatie verkent Vagabon meteen ook nieuwe horizonten binnen haar eigen kunnen, want met een dromerige doch exotische beat als instrumentatie is het voor het grootste deel vooral haar stem die het belangrijkste element van “Carpenter” vormt. Zo neemt de zangeres ons mee op een dromerige trip, die ons het tegelijkertijd haast onmogelijk maakt om stil te blijven zitten. Een fijne terugkeer dus van de Kameroens-Amerikaanse, want zonder echt uitbundig te willen klinken, trekt ze ons toch naar de dansvloer met deze zwoele single.

Facebook Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1678 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Vagabon - “Water Me Down”

De Kameroense zangeres Vagabon is al een hele tijd bezig met het maken van muziek en sinds haar debuutplaat in 2017 uitkwam,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vagabon - "Flood"

Al sinds haar zeventiende maakt de Kameroense Laetitia Tamko muziek. Vandaag doet ze dat onder haar artiestennaam Vagabon. In 2017 bracht ze…
LiveRecensies

Vagabon @ Botanique (Witloof Bar): Vinnige muziek, onopvallend gebracht

Laetitia Tamko, in de indie-rock wereld beter bekend onder de artiestennaam Vagabon, veroorzaakte eerder dit jaar aardig wat kringen in het water…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.