Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Vagabon – “Water Me Down”

De Kameroense zangeres Vagabon is al een hele tijd bezig met het maken van muziek en sinds haar debuutplaat in 2017 uitkwam, is de jonge zangeres helemaal aan het doorbreken. Tegenwoordig is Laetitia Kamko, want zo heet Vagabon echt, bezig met haar tweede album, dat later dit jaar zal uitkomen. Van die plaat kregen we enkele weken geleden al het aanstekelijke “Flood” te horen en nu keert de jongedame terug met een volgend voorproefje van haar self-titled album Vagabon. “Water Me Down” werd een geweldig opbouwend elektronisch nummer.

Het nieuwste exemplaar van Vagabon is veel rustiger dan haar vorige single. Op “Water Me Down” horen we kalmerende, maar toch opbouwende beats die op het einde harder klinken. Toch blijft Kamko’s stem een middelpunt van rust, waardoor het nummer staat als een huis. Een vrolijke piano breit alles mooi aan elkaar en daardoor heeft Vagabon met haar tweede single de lat nog hoger gelegd dan die al lag. Onze verwachtingen voor Vagabon zijn alvast hooggespannen.

Vagabon staat op 22 oktober in de Botanique. Haar tweede album, Vagabon, komt uit op 18 oktober.

Facebook Instagram Twitter Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2091 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vagabon - "Carpenter"

Vagabon is misschien niet meteen een artiest die tot de verbeelding spreekt, maar Laetitia Tamko kan wel op een trouwe fanbase rekenen….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vagabon - "Flood"

Al sinds haar zeventiende maakt de Kameroense Laetitia Tamko muziek. Vandaag doet ze dat onder haar artiestennaam Vagabon. In 2017 bracht ze…
LiveRecensies

Vagabon @ Botanique (Witloof Bar): Vinnige muziek, onopvallend gebracht

Laetitia Tamko, in de indie-rock wereld beter bekend onder de artiestennaam Vagabon, veroorzaakte eerder dit jaar aardig wat kringen in het water…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.