Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MAXINE – “Kinda Wanna”

© Rosella Fennis

Ook in Nederland staan er tal van jonge bands en artiesten op de grote poort der doorbraak te kloppen en het ziet ernaar uit dat 2023 voor heel wat van hen het jaar van de waarheid zal worden. Voor MAXINE ziet de toekomst er in elk geval rooskleurig uit, want waar ze in het verleden al geprezen werd door onder andere Zara Larsson, stond eind vorig jaar zelfs een double bill tour met die andere sensatie KUZKO op het programma. Dat ze nu dus ook in haar thuisland steeds meer airplay krijgt, heeft ze enkel en alleen aan zichzelf te danken. Om dat te vieren zet MAXINE het jaar nu alvast goed in met het nieuwe “Kinda Wanna”.

De muziek van de Nederlandse leent zich perfect aan de commerciële radiozender en TikTok, en ook deze nieuwste creatie zal daardoor makkelijk zijn weg vinden richting je gehoorkanalen. Met om en bij de drie minuten op de klok weet MAXINE ons dan ook zonder moeite aan het dansen te krijgen. Ze doet dat aan de hand van een zwoele baslijn en dromerige elektronica, maar bovenal met haar gigantisch leuke stem. Op die manier maakte ze van “Kinda Wanna” een fijne oorwurm, die het jaar feestelijk weet in te zetten. Goed begonnen is half gewonnen, en zo lijkt het erop dat 2023 hét jaar van de doorbraak wordt voor de Nederlandse.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2117 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MAXINE - "Heart Shaped Bruises" (feat. Haris)

De Nederlandse MAXINE lijkt door 2021 te zullen razen. Nog maar een dikke maand geleden liet ze met “Paint it Red” een…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Maxine - "Paint it Red"

De Nederlandse Maxine is nog maar 22 lentes jong, maar heeft al een hele weg afgelegd. Ze ruilde Den Haag in voor…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JOLENE - "Wherever I Am"

De muziek van de Nederlandse JOLENE werd ruime tijd geleden in haar slaapkamer geboren. Toch duurde het even voor die nummers klonken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.