Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Maxine – “Paint it Red”

Foto: Rosella Fennis

De Nederlandse Maxine is nog maar 22 lentes jong, maar heeft al een hele weg afgelegd. Ze ruilde Den Haag in voor Zweden en begon daar met het timmeren aan haar weg naar de top der popregionen. Het feit dat ze op school zat in het Hoge Noorden, is dan ook goed hoorbaar aan haar muziek. Er hangt een soort Scandinavische popsfeer doorheen haar nummers, en afgaande op mooie voorbeelden als Sigrid en Zara Larsson, kan dat alleen maar als een compliment opgevat worden. Nadat de jonge Nederlandse vorig jaar een handjevol singles uitbracht, waaronder het leuke “I Like U, But I Love Me”, komt ze nu met haar eerste release van 2021: “Paint it Red”.

Er hangt meteen een soort elektronische waas doorheen de nieuwste single van Maxine. Iets dromerigs dat langzaamaan openbloeit onder het goedkeurend oog van de zangeres zelf. Ze voegt een zachte toets toe met haar stem, waarmee ze af en toe de hoogte in gaat. Op die manier zorgt ze er dan ook voor dat haar stem een van de belangrijkste instrumenten is van “Paint it Red”. Het nummer kent niet echt een grootse of bombastische explosie, maar dat hoeft helemaal niets slechts te betekenen. Het geheel zit goed in elkaar, zeker omdat je bij elke luisterbeurt wel een nieuw elementje ontdekt.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

772 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MAXINE - "Heart Shaped Bruises" (feat. Haris)

De Nederlandse MAXINE lijkt door 2021 te zullen razen. Nog maar een dikke maand geleden liet ze met “Paint it Red” een…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JOLENE - "Wherever I Am"

De muziek van de Nederlandse JOLENE werd ruime tijd geleden in haar slaapkamer geboren. Toch duurde het even voor die nummers klonken…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MAXINE - "I Like U, But I Love Me"

MAXINE mag dan wel uit Nederland komen, studeren deed ze in Zweden. Dat is in elk geval duidelijk te horen aan haar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.