Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JOLENE – “Wherever I Am”

De muziek van de Nederlandse JOLENE werd ruime tijd geleden in haar slaapkamer geboren. Toch duurde het even voor die nummers klonken zoals ze dat wilde. Toen ze de studio in dook met MAXINE en Sharon Zarr (Rondé) transformeerden haar akoestische songs in elektronische indiepop producties. Zo ontstond in een mum van tijd debuutsingle “Wherever I Am” en daarop horen we duidelijk de invloeden van artiesten als Sigrid, Astrid S en London Grammar.

In amper twee en een halve minuut weet JOLENE ons te overtuigen met haar zuivere stem en catchy melodieën. De drumsamples en synths geven het geheel net dat beetje extra waardoor het moeilijk te geloven is dat dit pas het allereerste werk van JOLENE is wat het levenslicht ziet. “Wherever I Am” doet vooral in het refrein denken aan Scandinavische popmuziek, maar ook thematisch pakt de Nederlandse het goed aan, want wie kan zich nu niet identificeren met een prille liefde. ‘Give me a reason so that I can talk to you once more’, klinkt het net voor het refrein dat al gauw in je hoofd blijft hangen. Met “Wherever I Am” weet JOLENE alvast een goeie eerste indruk te maken.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 september 2020

About Author

Leni Sonck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief