Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joey Valence & Brae – “Club Sandwich”

© Pukkelpop – Philippe Denayer

Dat TikTok veel meer te bieden heeft dan inwisselbare trends, lege persoonlijkheden en aparte humor, bewijst het Amerikaanse duo Joey Valence & Brae. De twee rappers groeiden dit jaar op het platform uit tot een kleine revelatie en het duo is het intussen ook ver buiten het medium ver aan het schoppen. Deze zomer waren ze nog een van de revelaties van Pukkelpop en in hun Spotify Wrapped mochten ze met veel trots terugblikken op bijna zestig miljoen streams in 2022. De plannen voor 2023 zien er weliswaar nog groter uit, maar eerst sluiten ze met “Club Sandwich” hun doorbraakjaar in stijl af.

Wie het duo recent in een uitverkochte Botanique aan het werk zag, die zal “Club Sandwich” meteen herkennen. Het duo blijft daarop vasthouden aan hun vaste succesformule, bestaande uit een coole oldschoolbeat verfijnd met wat rockgitaren en uiteraard hun speelse rapstijl. En toch hebben we geen seconde het gevoel dat Joey Valence & Brae in herhaling valt. Daarvoor zorgt het opzwepende en uiterst catchy refrein, maar ook de afwisseling in hun raps en flows en hun bijzondere gevoel voor humor dat ze in de teksten steken. “Club Sandwich” is met andere woorden de ideale uitsmijter van een succesvol Joey Valence & Brae-jaar.

FacebookInstagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1718 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joey Valence & Brae - "Tanaka"

Als ons de vraag gesteld wordt wie de revelatie van Pukkelpop 2022 was, dan is ons antwoord volmondig Joey Valence & Brae….
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 4): En op het einde wint de groove

Het is een cliché, maar de laatste dag van een festival is altijd wat lastiger. Zeker op Pukkelpop waar we 260 artiesten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.