FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Kendrick Lamar en Central Cee naar Les Ardentes 2023!

© Greg Noire

Nadat eerder deze week al Travis Scott werd aangekondigd voor Les Ardentes, krijgen we nu met Kendrick Lamar de tweede headliner voor het Luikse Festival. Wie in oktober in het Sportpaleis was voor het concert van de Amerikaanse rapper, weet dat we ongetwijfeld een fenomenale liveshow zullen voorgeschoteld krijgen. Noteer donderdag 6 juli maar alvast in jullie agenda. Ook de immer populaire Central Cee werd gisteren aan de affiche toegevoegd. Hij bestijgt het podium van Les Ardentes op zondag 9 juli.

Les Ardentes gaat volgend jaar door van donderdag 6 juli tot en met zondag 9 juli. De ticketverkoop voor Les Ardentes start donderdag om 11u. Meer informatie vind je op de website van het festival.

Instagram

430 posts

About author
Ik moet dagelijks 'ok boomer' aanhoren
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Central Cee - "Entrapreneur"

Alles wat Central Cee momenteel lijkt te doen, verandert in een gigantisch groot succes. Ondanks dat hij het op vlak van releases…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.