Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rebecca Black – “Look At You”

From zero to hero. Als je de biografie van Rebecca Black zou lezen, zou je jezelf bijna durven afvragen waarom de Amerikaanse zangeres nog muziek maakt. Haar single “Friday” werd in 2011 een absolute hype op het internet en wordt door velen gezien als het slechtste nummer ooit gemaakt. Toch heeft ze haar hoofd nooit in het zand gestoken en is ze doorheen de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerespecteerde artieste in de queer-community. Na een lange muzikale zoektocht, lijkt ze zich gevonden te hebben en kondigt ze haar debuutalbum Let Her Burn aan voor de eerste maanden van 2023.

Na het ravissante “Crumbs” een kleine maand geleden, slaat ze op “Look At You” andere tonen aan die we nog nooit van haar gehoord hebben. De overrompelende hyperpopproducties maken op de nieuwste worp plaats voor een rustige melodie, waarop ze haar stem meer dan ooit centraal zet. De ballade gaat over je geliefden die het goede in zichzelf niet meer kunnen zien en volledig ontmoedigd zijn. Met haar verhaal en de ongetwijfeld moeilijke periode die ze moest doorstaan in het achterhoofd, komt “Look At You” binnen en laat ze zien dat ze zich van al die haat weinig aantrekt. Rebecca Black heeft zichzelf als artiest gevonden en dat maakt deze nieuwe muziek des te mooier.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1858 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #39

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rebecca Black - "Sick To My Stomach"

Er is al veel geschreven over Rebecca Black, maar de Amerikaanse zangeres wil het verleden voor goed achter zich laten. Ze is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rebecca Black - "Crumbs"

Jarenlang werd Rebecca Black uitgelachen en gekleineerd, maar dat ze de grotere persoon in kwestie is, liet ze de afgelopen jaren zien….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.