Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Asher Ossn – “Bound”

© Ollo Weguelin

Het lijkt de laatste tijd te wemelen van nieuwkomers op onze berenradar. Een van hen is Asher Ossn, een Londense singer-songwriter die volop werkt aan zijn muziek die we binnenkort zullen mogen horen. Volgend jaar brengt hij namelijk al een eerste verzameling van liedjes uit. De 21-jarige Brit uit zijn gedachten in zijn muziek en doet dat in de vorm van experimentele elektronica, vattende teksten en verleidelijke melodieën. Zijn debuutsingle “Bound” laat ons alvast uitkijken naar meer.

“Bound” is een echt pareltje voor onze oren. Het lijkt een simpel lied te zijn en toch grijpt het ons vast van begin tot eind. Het is vooral de stem van Ossn die het voortouw neemt, niet dat er anders zoveel te horen is. Op momenten dat de artiest zwijgt, komt vooral die experimentele elektronica naar de voorgrond, die het nummer een best intrigerende toon geeft. Naarmate deze single vordert, lijkt Ossn de uitersten van zijn stem te testen door langzaam in de hoogte te gaan. Het is een vreemd maar meeslepend lied met een lichte touch van mysterie. We zijn alvast benieuwd naar wat Asher Ossn ons nog meer te bieden heeft.

Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wet - "Bound" (feat. Blood Orange)

Het duurde even, maar eindelijk is het zover: Wet gaat een nieuw album uitbrengen. Hun laatste langspeler is alweer van 2018 geleden,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lonely The Brave - "Bright Eyes"

Dat Lonely The Brave sinds enkele maanden een nieuwe zanger heeft, hoeven we wellicht maar weinig fans te vertellen. Dat de band…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lonely the Brave - "Open Door"

Twee singles had het vernieuwde Lonely the Brave al met ons gedeeld, en daarin werd duidelijk dat het geluid van de band…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.